Cadeautjes bij zwangerschap en geboorte

Ben je zwanger en mag iedereen het weten? Dan wil je het natuurlijk het liefst van de daken schreeuwen! Maar hoe leuk is het om dit grote nieuws op een andere manier te delen, met bijvoorbeeld een rompertje met eigen tekst of met een 'ik word grote broer of zus' t-shirt. Ook een geboorte is een bijzonder feestelijk moment waar zeker een cadeautje bij hoort! Laat jouw naasten met een zwangerschap cadeau weten dat jullie in verwachting zijn van een kindje. Bekijk hier wat leuke cadeautjes zijn om de zwangerschap bekend te maken.

Zwanger en geboorte items met naam

  • Items speciaal voor tijdens en na de zwangerschap
  • Alle producten zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren
  • Kies je eigen afbeeldingen en naam/tekst
  • Altijd een origineel kraamkado met naam

Ben je zwanger en mag iedereen het weten? Breng het grote nieuws met een rompertje met eigen tekst of met een ‘ik word grote broer of zus’ t-shirt!. Begint je buik al behoorlijk te groeien? Laat een buikband ontwerpen met je eigen tekst! De buikband is er in verschillende kleuren en is behalve erg leuk, ook functioneel. Een comfortabele buikband ondersteunt de buik en biedt extra stevigheid. Ook erg leuk om cadeau te doen aan een zwangere schoondochter, zus of vriendin. Alles is persoonlijk te maken met naam bedrukt en/of met een illustratie.

Ben je op zoek naar een leuk cadeau? Om de zwangerschap te vieren of juist een geboortecadeau? Ontwerp een persoonlijk kraampakket met een t-shirt, broekje en mutsje. Ook een badjasje of een koffertje met naam is een leuk cadeautje.

Een houten tekstblok of een gebortetegel is een leuk accent in de babykamer. Kies een van onze lieve teksten en personaliseer het bord met de naam van jouw kindje.

Een geboorteknuffel is ook altijd een erg leuk cadeau om te geven. Wat dacht je van een lekker zacht konijn bijvoorbeeld van Happy Horse, of een knuffelbeer. Te personaliseren met de naam van het kindje erop geborduurd. Ook borduren wij super schattige knuffeldoekjes met naam, bijvoorbeeld een olifantje of Happy Horse knuffeldoekje . Leuk voor je eigen kleintje, maar ook om cadeau te geven!

In het assortiment vind je ook geboortestickers met naam. De stickers zijn makkelijk aan te brengen op een raam en ook weer te verwijderen. Gebruik de stickers om aan te kondigen dat de kleine geboren is! Ook de stickers zijn er in vele kleuren en illustraties. Kies zelf wat past bij jouw kindje: een schattig schaapje, eendje of een stoer naamlogo.

Ontwerp je eigen luiertas voor als je op stap gaat met de kleine. Vergeet de knuffel of het knuffeldoekje niet, want ze kunnen niet meer zonder!

Eerste feestdag van jouw kindje? Bedruk een schattig rompertje in lange mouw of korte mouw of een leuk t-shirt met eigen tekst! Speciaal voor de eerste kerst bedrukken wij kerstballen met afbeelding en/of tekst in veel verschillende kleuren.

Ontwerp jouw item

Kies je product, maat en kleur en start met ontwerpen! De rompers met naam zijn er in heel veel vrolijke kleuren en zijn ook een leuke kado-tip.