Sieraden graveren met naam

De mooiste sieraden voor baby's en kinderen te graveren met initialen, een datum of een volledige naam. Keuze tussen verschillende soorten kettingen, armbanden en andere artikelen. Waardevol geboortecadeau, kraamcadeau of verjaardagscadeau.

Sieraden graveren

Op zoek naar een bijzonder en persoonlijk cadeau? Bekijk dan eens deze uitgebreide collectie sieraden met naam. Leuk om cadeau te geven bij speciale momenten zoals bij een communie, een trouwfeest, kerstcadeautje of gewoon als verjaardagscadeautje. We hebben ruim keus uit bijvoorbeeld een leuk armbandje met initiaal of naam. Misschien zoek je juist een ketting met naam? Kijk dan ook eens bij de prachtige kettingen met keus uit diverse hangertjes in verschillende formaten en vormen.

Sieraad als kraamcadeautje

Zoek je een mooi waardevol kraamcadeautje? Dan is een sieraad zoals het baby armbandje met naam vast en zeker een groot succes. Leuk voor nu en als herinnering voor later. Al onze sieraden zijn gemaakt van stainless steel en verkleuren hierdoor niet. En voor alle smaken is wel iets wat past: zilverkleuring, goudverguld of rosegoud verguld. Al onze sieraden met naam worden verpakt in een transparant zakje met een mooi kaartje.