Gepersonaliseerde Vaderdag cadeaus

Momenten - Vaderdag

Vaderdag cadeaus met naam

  • Persoonlijke cadeaus voor Vaderdag met naam
  • Alle producten zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren
  • Kies je eigen afbeeldingen en naam/tekst
  • Altijd een origineel item!

Speciaal voor papa een origineel Vaderdag cadeau samen stellen? Dat kan! Ontwerp een stoere gekleurde mok met "Papa is de allerbeste" of een bidon met zijn naam. Of een leuke kussensloop die je ook aan mama hebt gegeven met Moederdag.

De badjasjes die wij voor kinderen hebben, bedrukken wij nu ook voor papa! Leuk om te laten bedrukken met zijn naam of een leuk naamlogo. Dit wordt in de badjas geborduurd.

Handig voor papa om mee te nemen is de lunchbox TO GO met zijn naam erop en een leuke afbeelding. Zo kan hij zijn lunch meenemen in een persoonlijke broodtrommel naar zijn werk of onderweg. Hierbij is het leuk om een thermomok of stoere Dopper Steel te geven. Ook deze producten zijn handig voor op het werk en voor onderweg.

Gaat papa vaak sporten? Denk dan aan een leuke handdoek met zijn naam en een aluminium bidon. Of een stoer sportshirt met zijn naam erop! Voor op vakantie is een toilettas met papa zijn naam leuk en een badlaken of strandlaken voor naar het strand toe.

Voor de echte grillmaster hebben we een BBQ set in houten doos. De bovenkant van de doos kun je laten bedrukken met een tekst en afbeelding. Hierbij past een stoer kookschort en een mooie ovenwant. Met deze BBQ set, het kookschort en de BBQ want kan papa weer lekker de hele avond bij de BBQ staan!

Super lieve cadeautjes zijn een houten hangbordje, houten hartje en houten tekstbord met een lieve tekst erop. Of een lief knuffelbeertje met "hartje" papa!

Tip: Super stoer om papa en jouw kindje dezelfde slippers te laten dragen. Vergeet opa niet!

Godelieve van haver
17-3-2023
"prachtige T-shirts"
starstarstarstarstar
Maaike Dv Devlieghe
17-3-2023
"Super leuke geschenken mijn klein kind kan niet meer zonder een konijn dus hebben we hem nu al in 3 formaten gekocht met naam erop raad iedereen aan eens te kijken op site voor ieders wat wils ❤️❤️❤️"
starstarstarstarstar
Leen
15-3-2023
"Ik had mijn artikel toegestuurd gekregen met een verkeerde naam erop gedrukt. 1 mail en een telefoontje met de klantendienst, en het probleem werd onmiddellijk aangepakt, de volgende dag zat het correcte artikel in mijn bus. Zeer tevreden van de vriendelijke en snelle service! Dankjewel!"
starstarstarstarstar