Schoolspullen met naam bedrukken

Schoolspullen met naam zijn super leuk én handig voor school. Zo weet je altijd welke broodtrommel of rugzak van jou is. Al onze schoolspullen zijn met elkaar te combineren. Zoek je mooiste foto uit of kies 1 van onze leuke designs en ontwerp je eigen schoolitems!

Schoolspullen met naam

Voor het eerst naar school? Of altijd de verkeerde spullen mee naar huis? Hiervoor hebben wij de oplossing. Met deze hippe schoolspullen met naam zal jij nooit meer een verkeerde tas of etui mee naar huis nemen. Dus niet alleen leuk, maar ook nog eens superhandig!

  • Persoonlijke schoolspullen
  • Alle producten zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren
  • Kies je eigen afbeeldingen en naam/tekst
  • Altijd een origineel item!

Helemaal leuk om te combineren met onze schoolbekers, en de lunchboxen in meerdere maten, voor de kleine en grote eters!Ook van de schoolbeker is er niet één soort, wij bedrukken namelijk ook een pop-up drinkfles en natuurlijk de populaire dopper. De doppers zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren met eigen opdruk. Ook de dopper van staal is verkrijgbaar, deze is roestvrij en verkrijgbaar in twee maten. Niet alleen voor op school maar ook voor onderweg of voor op het werk hebben wij een ruime keuze uit drinkbekers TO GO en lunchboxen TO GO. Deze zijn ook persoonlijk te ontwerpen met naam en opdruk.

Leuk voor de eerste schooldag én nooit meer een ‘vreemde’ lunchtrommel mee naar huis! Naast de trommeltjes en bekertjes vind je hier kindertassen, zoals rugzakken, messengerbags, gymtasjes, etuis en sleutelhangers met naam. Eten en drinken stop je in de tas, maar ook een etui met naam en natuurlijk je sleutel die je niet kwijt mag raken. Daarvoor hebben wij een handige sleutelhanger met naam om aan je sleutelbos te hangen, zodat iedereen weet van wie de sleutel is.

Veiligheid boven alles! Met ons veiligheidsvestje kun je veilig naar school fietsen. Het veiligheidsvestje is beschikbaar in de kleuren fluor roze, fluor geel, fluor groen en fluor oranje.

Ontwerp jouw item

Kies jouw schoolspullen met naam, maat en kleur en start met ontwerpen. Leuk: een persoonlijke schooloutifit met bedrukt t-shirt, tas, broodtrommel en beker. School=cool!