Kindertassen met naam

Kindertassen persoonlijk laten bedrukken met naam super leuk! Hier vind je o.a. een rugzak met naam, gymtasjes en andere leuke sporttassen. Geen zoekgeraakte tassen meer dankzij de naam op de tas! Liever geen naam, dan kan je ook een leuke foto, een tekst of een eigen print erop laten bedrukken.

Kindertassen met naam bedrukken

Kindertassen persoonlijk laten bedrukken, super leuk! Hier vind je o.a. een rugzak met naam,
messengerbags of een gymtasje. Handig op school, waar schoolspullen soms makkelijk verloren kunnen raken. Voor het sporten zijn de speciale gymtasjes of sporttassen super handig voor de sportspullen. Met deze tassen ga je stoer, en in stijl naar school of naar jou sport.

  • Persoonlijk bedrukte kindertassen voor elke gelegenheid!
  • Alle producten zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren
  • Kies je eigen afbeeldingen en naam/tekst
  • Altijd een origineel item!

De sporttas kan ook gebruikt worden voor het reizen, deze is verkrijgbaar in twee maten. Ook een reistrolley met eigen naam is leuk en handig om mee te nemen als de kleine mee op reis gaat of gaat logeren bij opa en oma.

Ook leuk: een jute tasje in drie verschillende maten, klein, middel en groot, die je kunt voorzien van een eigen opdruk. Een katoenen tasje die je kunt gebruiken voor het shoppen, het boodschappen doen of mee naar school kunt nemen. Deze bedrukken wij met leuke quotes, maar ook met andere leuke afbeeldingen!

Tip: Gebruik tijdens vakanties of logeerpartijtjes onze persoonlijke reistrolley of toilettas met naam. Leuk om cadeau te geven: onze portemonnees of etuis met naam.

Ontwerp jouw item!

Kies je tas, maat en kleur en start met het ontwerpen van jouw originele tas! Alle tassen met naam zijn er in heel veel vrolijke kleuren en opdrukken, want daar houden kinderen van!

Niet gevonden van je zocht? Zoek het op met de zoekfunctie.Hier kan je goed mee filteren om het juiste product te vinden.