Kindertassen met naam

  • Persoonlijk bedrukte kindertassen voor elke gelegenheid!

  • Alle producten zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren

  • Kies je eigen afbeeldingen en naam/tekst

  • Altijd een origineel item!


Kindertassen persoonlijk laten bedrukken, super leuk! Hier vind je o.a. een kinderrugzak met naam, 
messengerbags of een gymtasje. Handig op school, waar schoolspullen soms makkelijk verloren kunnen raken. Voor het sporten zijn de speciale gymtasjes of sporttassen super handig voor de sportspullen.


De sporttas kan ook gebruikt worden voor het reizen, deze is verkrijgbaar in twee maten. Ook een reistrolley met eigen naam is leuk en handig om mee te nemen als de kleine mee op reis gaat of gaat logeren bij opa en oma.


Ook leuk: een jute tasje in drie verschillende maten, klein, middel en groot, die je kunt voorzien van een eigen opdruk. Een katoenen tasje die je kunt gebruiken voor het shoppen of mee naar school kunt nemen. Deze bedrukken wij met leuke quotes, maar ook met andere leuke afbeeldingen!


Tip: Gebruik tijdens vakanties of logeerpartijtjes onze persoonlijke reistrolley of toilettas met naam. Leuk om cadeau te geven: onze portemonnees of etuis met naam.


Ontwerp jouw item! Kies je tas, maat en kleur en start met het ontwerpen van jouw originele tas! Alle tassen met naam zijn er in heel veel vrolijke kleuren, want daar houden kinderen van!


Bekijk ook:
kinderkleding
schoolspullen
kinderkamer
kinderaccessoires