Kinderspeelgoed bedrukt met naam

Kinderspeelgoed

Kinderspeelgoed met naam

  • Speelgoed voor kinderen bedrukt met naam
  • Alle producten zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren
  • Kies je eigen afbeeldingen en naam/tekst
  • Altijd een origineel cadeau!

Speelgoed voor de kinderen bedrukt met eigen naam! Een leuk cadeautje voor verjaardagen en tijdens feestdagen, zoals Sinterklaas en Kerst! Een doosje KAPLA waarbij de deksel bedrukt wordt met naam, met daarin houten plankjes die te verkrijgen zijn in negen verschillende kleuren! Of een doosje TomTecT met houten plankjes en verbindingsstukjes, ook deze deksel wordt bedrukt met eigen naam!

Een leuk zitzakstoeltje bedrukt met naam om TV in de kijken of een boekje in te lezen is ook een leuk cadeautje.

Ook leuk: bouwstenensets met naam, bijvoorbeeld een stoere politieauto of een leuke kampeerwagen. We hebben ook losse bouwstenen en een bouwplaat waar je op kunt bouwen.

Super cool om een loopfietsje te hebben met eigen naam! Verkrijgbaar in de kleuren blauw en rood.

Voor de wat oudere kids bedrukken wij ook een hockeybal met naamlogo, maar ook met je eigen clublogo! Ook een voetbal bedrukken wij met naam, verkrijgbaar in de kleuren rood, wit en oranje.

Kinderen en knuffels horen bij elkaar, daarom borduren wij een groot assortiment aan knuffels. Super schattige konijnenknuffels in verschillende kleuren en soorten. Ook cubbies met naam zijn super leuke knuffels om cadeau te geven of te hebben voor je eigen kindje. Cubbies met naam zijn allemaal verschillende soorten dieren, zoals een giraffe, een olifantje en zelfs een muis!

Speelgoed met eigen naam is heel handig om te herkennen in de speelgoedmand! Zo weet je altijd van wie wat is. Zelfs de opbergzak en houten opbergdoos bedrukken wij met eigen tekst en/of afbeelding!

Ontwerp jouw item: Kies je product, maat en kleur en start met het ontwerpen van origineel kinder speelgoed.

Régine
21-3-2023
"Snelle en correcte levering. Het product is idem aan de afbeelding"
starstarstarstarstar
Godelieve van haver
17-3-2023
"prachtige T-shirts"
starstarstarstarstar
Maaike Dv Devlieghe
17-3-2023
"Super leuke geschenken mijn klein kind kan niet meer zonder een konijn dus hebben we hem nu al in 3 formaten gekocht met naam erop raad iedereen aan eens te kijken op site voor ieders wat wils ❤️❤️❤️"
starstarstarstarstar