T-shirt korte mouw met naam

Het T-shirt korte mouw is nu ook te bedrukken met onze leuke nieuwe printjes! Als je op zoek bent naar een leuk cadeautje, dan is het T-shirt korte mouw met naam perfect om te geven bij de geboorte van een kindje. De schattige dieren printjes zijn namelijk speciaal ontworpen voor de kleinste onder ons. Maar naast deze printjes zijn er natuurlijk ook nog een hoop andere schattige printjes als Woezel en Pip of Dikkie Dik. Het T-shirtje wordt zo persoonlijk doordat deze ook nog eens met naam kan worden bedrukt. Leuk voor jouw kleintje of om cadeau te geven! Ook leuk om zo'n T-shirt te laten bedrukken met verjaardagstaart en naam, zodat deze gedragen kan worden op de verjaardag.

T-shirt korte mouw in de sale

Het T-shirt korte mouw is er in 16 kleuren, hierdoor zit jouw favoriete kleur er vast tussen. Het shirt is te bestellen vanaf maat 44 tot en met maat 176. Vanaf maat 134 zijn de T-shirts in de sale te koop, dat is nog eens mooi meegenomen! De opdruk en de kleur van de naam kunnen helemaal ontworpen worden naar hoe jij deze het mooiste vindt. Zo ontwerp je altijd een uniek product en geheel naar jouw eigen smaak. Het tshirt is gemaakt van 100% katoen en daarmee van heerlijk zachte en goede kwaliteit.

Twinning T-shirts

Naast het T-shirt korte mouw voor baby's en kinderen bedrukken wij ook kleding voor dames en heren. Het is toch super leuk om twinning T-shirts te dragen samen met jouw kindje?! Of ontwerp twinning T-shirts voor het hele gezin. Andere producten die we voor kinderen als voor volwassenen bedrukken zijn hoodies met naam en een polo korte mouw met naam. Natuurlijk is het T-shirt er ook in lange mouwen voor de koudere dagen. Allemaal te bedrukken met een eigen bedachte tekst óf een van onze super leuke printjes. Kies de kleur die jij het leukste vindt en start met het ontwerpen van een super persoonlijk én altijd uniek product. Het perfecte cadeautje ligt binnen 3 werkdagen op jouw deurmat!

Producteigenschappen

  • 100% katoen
  • Te bedrukken met eigen tekst en/of afbeelding