Back to School spullen met naam

Staat het nieuwe schooljaar staat voor de deur, en is het tijd om de schoolbenodigdheden van je kinderen voor te bereiden? Een geweldige manier om dit te doen, is door de schoolspullen van je kinderen te personaliseren met hun naam, een leuke print, foto of inspirerende tekst.

Back to School items met naam

Persoonlijk bedrukte schoolartikelen
Alle producten zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren
Kies je eigen afbeeldingen en naam/tekst
Altijd een origineel item!

Weer een onbekende broodtrommel thuis? Verkeerde drinkbeker? Verkeerde tas? Maak je schoolartikelen persoonlijk!

Een lunchtrommel met je eigen naam en daarbij een matchende beker is handig en super leuk om te hebben. Onze broodtrommels zijn er in verschillende kleuren en maten. Ook te bedrukken met bekende afbeeldingen als Dikkie Dik, Woezel en Pip, Hello Kitty en Efteling figuren uit het sprookjesbos.

Bij een lunchbox hoort een bijpassende schoolbeker. Ook onze drinkbekers zijn er in verschillende soorten. Een leuke pop-up drinkfles of toch liever een grotere beker van 400 ml, je kunt het helemaal zelf samenstellen! Op de drinkflessen kun je je naam laten bedrukken, maar heb je toch liever je naam met afbeelding? Dan kun je onze leuke Dopper waterfles laten bedrukken!

Onze lunchboxen en drinkbekers zijn er in twee verschillende series, de Mepal Campus serie en de Mepal TO GO serie. De kleuren van deze series wijken van elkaar af!

Handig voor bij je lunchset: Een fruitboxje in de zelfde kleur als je lunchtrommel of een lunchpotje voor yoghurt!

Zelfs een etui kun je persoonlijk maken. Deze pennenzak is te bedrukken aan beide kanten en beschikbaar in negen kleuren. Leuk om te matchen bij je andere schoolspullen!,/p>

Tip: Al deze schoolartikelen moeten natuurlijk mee naar school. En wat is er nu leuker om een schooltas te hebben die past bij al je schoolspullen. Maak het setje compleet met een stoere rugzak of een leuke schoudertas. Onze messengerbags zijn er in drie maten en hebben een verstelbare schouderband.

Ontwerp voor bij je schooltas nog een handig waterafstotend gymtasje! De gymtas is er in de zelfde kleuren als de rugzakken en schoudertassen.