Zwemproducten bedrukt met naam

Zwemmen, zwemles en afzwemmen

Zwemspullen bedrukt met naam

  • Persoonlijk bedrukte producten speciaal voor zwemmen
  • Kies je eigen afbeeldingen en naam/tekst
  • Altijd een origineel item!

Afzwemmen is al jarenlang een groot feest! Je krijgt je zwemdiploma en de hele familie komt kijken. Iedereen is super trots en daarom krijg je een verdiend cadeautje, maar hoe leuk is het als het een gepersonaliseerd cadeautje is?

Een mooie medaille met zwemdiploma A, B of C en naam. Of een lekker glazen snoeppotje gevuld met jellybeans, snoephartjes of chocoladehartjes. Een stoere sportbeker voor de grootste topper of de Belgishe vlag met tekst om op te hangen.

Zwemmen is natuurlijk ook een sport en met sporten is het belangrijk om goed te blijven drinken. Daarom bedrukken wij Doppers in verschillende kleuren met eigen gekozen tekst en/of afbeelding.

Nooit meer je handdoek kwijtraken met het badlaken met eigen naam. Iedereen weet van wie de slippers met opdruk en naam zijn en stop deze persoonlijke producten in een gymtasje of grote sporttas. Ook voor op de rugzakken zijn leuke zwemafbeeldingen te bedrukken.

Allemaal super leuke en handige producten speciaal voor zwemles, afzwemmen of zwemmen.

Met een gepersonaliseerd cadeautje zal deze extra speciaal zijn en extra leuk om te geven.

Rabije Ajvazi
16-9-2022
"Geweldig zéér goed"
starstarstarstarstar
Raziya Eshaq
14-9-2022
"Goede kwaliteit sticker, plakt op bijna alles en vaatwas bestendig"
starstarstarstarstar
C. V.
13-9-2022
"Hadden een broodmandje bestelt, op de creator was het allemaal heel mooi met witte kleur. Bij ontvangst kon je de witte letters amper lezen. Mailtje naar de klantenservice gedaan en werd prima opgelost. Dankuwel!"
starstarstarstarstar