Zwemmen, zwemles en afzwemmen

Leuke producten voor de zwemmers

Leuke cadeautjes voor het afzwemmen of voor de wedstrijd kampioenen, altijd gepersonaliseerd en een uniek, Voor tijdens de zwemles, na het afzwemmen of gewoon voor vrije tijd zwemmen.

  • Je eigen medaille met eigen naam en kleur

  • Ontwerp je eigen handdoek in jou lievelingskleur en met je eigen naam

  • Verschillende soorten tassen zowel in de grootte, kleur en vorm

  • Origineel om cadeau te geven na het afzwemmen

  • Medailles leuk om cadeau te geven voor de kampioenen


Afzwemmen is al jarenlang een groot feest! Je krijgt je diploma, iedereen komt kijken, opa en oma en oom en tante. Van iedereen krijg je een klein cadeautje, maar hoe leuk is dit als dit ook nog eens is gepersonaliseerd?


De sporttassen zijn in verschillende kleuren te verkrijgen en in het groot of in het klein, met heel veel verschillende opdrukken kan je deze ook nog voor andere sporten gebruiken. Hetzelfde geldt voor de rugzakken deze zijn er ook met heel veel verschillende opdrukken en in kleuren, handig om mee te nemen naar het zwemmen maar ook naar bijvoorbeeld opa en oma als je lekker gaat logeren.


De medailles zijn verkrijgbaar in de kleuren goud, zilver en brons. Leuk met zwemlogo’s maar ook leuk voor de kampioenen van het voetbal of hockey.


Een extra groot badlaken is extra lekker voor als je uit het water komt na de zwemles, deze kan je lekker om je heen slaan en krijg je het niet koud.


Met een gepersonaliseerd cadeautje zal deze extra speciaal zijn en extra leuk om te geven.


Bekijk ook:
Sportaccessoires
Kindertassen
Kinderkleding
Sportkleding