Houten speelgoedauto walvis met naam bedrukken

Houten speelgoedauto - sea animal

Hoe schattig is deze houten speelgoedauto in de vorm van een zeedier? Kindjes spelen natuurlijk graag met houten speelgoed en dit visje en walvisje zijn daar perfect voor. Houten speelgoed is steviger speelgoed en gaat niet direct kapot als je ermee gooit, zoals kinderen regelmatig doen tijdens het spelen. Houten speelgoed maakt geluid wanneer je ermee speelt, wat ook de fantasie en creativiteit van kinderen stimuleert. Kinderen moeten hiermee namelijk zelf verzinnen wat ze gaan spelen, omdat het geen licht geeft of een speciaal geluidje maakt. Daarnaast is houten speelgoed natuurlijk ook beter voor het milieu dan plastic speelgoed.

Houten speelgoed met naam

Wat zo leuk is aan deze houten speelgoedauto in de vorm van een zeedier, is dat deze wordt gegraveerd met naam of een andere tekst die jij leuk vindt, zoals alleen initialen. Dit wordt op het rechter wiel gedaan. Deze vis of walvis staat perfect in de baby- of kinderkamer en is ook een super leuk kraamcadeau! Kinderen kunnen er ongeveer vanaf 1 jaar mee spelen.

Producteigenschappen

  • Van het merk Jollein
  • Spelen is geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar
  • MDF en Juniper hout
  • Gegraveerd met naam
REGINA verfaille
3-12-2022
"De opdruk op de sporttassen is heel mooi...Een prachtig eindejaarscadeau voor dochter en schoonzoon. De levering is super goed verlopen. En snel ook! Ik zeg het voort...top service."
starstarstarstarstar
Martine minne
2-12-2022
"Prachtig produkt, correcte bedrukking, correcte afgesproken levering."
starstarstarstarstar
Regine Fagard
1-12-2022
"Zeer mooie kwaliteit!"
starstarstarstarstar