Lakentje met naam

Een lakentje met de naam van je kindje erop bedrukt is niet alleen praktisch, maar ook een persoonlijk en uniek cadeau. Het lakentje zorgt voor een warm en geborgen gevoel en is perfect voor in de wieg, kinderwagen, box of ledikant. Deze lakentjes zijn van het mooie merk Meyco en van een prachtige kwaliteit.

Lakentje met naam bedrukken

Als kersverse ouder wil je natuurlijk niets liever dan je kindje omringen met liefde en zorg. Een persoonlijk lakentje met de naam van je kindje erop gedrukt is een mooie manier om dit te doen. Niet alleen is het praktisch in gebruik, maar het is ook een uniek en speciaal cadeau dat je kindje zijn hele leven kan koesteren.

Het lakentje kan gebruikt worden in de wieg, kinderwagen, box of ledikant en zorgt voor een warm en geborgen gevoel voor je kindje. Door de naam erop te laten bedrukken, krijgt het lakentje een persoonlijk tintje en voelt het nog meer verbonden met je kindje. Je kunt ervoor kiezen om het lakentje te laten bedrukken in de favoriete kleur van je kindje of juist in een neutrale kleur die past bij de rest van de babykamer. Ook kun je kiezen voor een speciaal printje of figuurtje. Dit heerlijke zacht lakentje is van Meyco van 100% katoen. Door het gebruik van katoen is het lakentje goed ademend en veilig, maar vooral comfortabel om onder te slapen.

Lakentje voor wieg of ledikant kopen

Een lakentje met naam is ook een prachtig kraamcadeau om te geven aan vrienden of familieleden die net ouder zijn geworden. Het laat zien dat je aandacht hebt besteed aan het cadeau en dat je meeleeft met de kersverse ouders. Een lakentje met naam is niet alleen praktisch en comfortabel voor je kindje, maar het is ook een mooie manier om hem of haar te laten zien hoeveel je van hem of haar houdt. We hebben verschillende kleuren lakentjes, deze zijn niet alleen mega zacht maar zijn ook van 100% katoen en gemaakt van hoge kwaliteit. Het lakentje is verkrijgbaar in diverse kleuren en twee maten: een wieglakentje van 75x100 cm voor in de wieg en kinderwagen en een lakentje voor een ledikant van 100x150 cm. Gebruik het lakentje onder een deken. Door het lakentje te personaliseren met naam en een leuk printje is het een leuk geboortecadeau, maar ook heel leuk om de babykamer zelf mee te pimpen.

Producteigenschappen

  • Merk: Meyco
  • Afmetingen: 75 x 100 cm (wieg), 100 x 150 cm (ledikant)
  • Met gekleurde bies voor speels effect
  • Materiaal: 100% katoen
  • Wasbaar in de wasmachine op 40 graden