Woonaccessoires bedrukt met naam

Wonen - Woonaccessoires

Woonaccessoires met naam

  • Alle producten zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren
  • Persoonlijk bedrukte woonaccessoires
  • Kies je eigen afbeeldingen en naam/tekst
  • Altijd een origineel item!

Maak je huis nog persoonlijker met onze woonaccessoires. Ze zijn te bedrukken met eigen teksten, quotes of namen.

Leuk om thuis op te hangen of om als cadeautje te geven zijn de houten tekstborden. Houten tekstborden zijn er voor mama, papa, opa en oma, kinderen, een geboorte, het trouwen, je kat, je hond, en gewoon voor thuis. Ook kun je er een ontwerpen voor je juf of meester of voor een vriendin! Houten tekstborden zijn voorzien van leuke quotes, maar ook het kleinere houten bordje kun je cadeau geven met een quote erop of een andere gekozen tekst en/of afbeelding.

Hout is leuke decoratie voor in huis, daarom hebben wij naast het houten tekstbord en hangbordje ook nog een leuk houten hart en houten blok. Het houten hartje is te bedrukken met één regel tekst en afbeelding. Het houten tekstblok heeft drie regels waar je een tekst op kunt zetten. Het is verkrijgbaar in twee maten, 20x10 cm en 30x15 cm. Allemaal leuke cadeautjes voor een verjaardag, Moederdag of Vaderdag.

Een fotolijstje is leuk om in een kinderkamer te zetten, maar ook voor in de woonkamer. Je kunt er een eigen tekst met afbeelding op zetten. Voorbeelden van afbeeldingen zijn een leuk hartje, een ster, babyvoetjes, een bloemetje en een kroontje. Leuke trip gemaakt naar Parijs? Ontwerp een fotolijstje met Eifeltoren!

Het is belangrijk dat het netjes blijft in de woonkamer, daarvoor is een papieren opbergzak perfect. De papieren zak is er in twee maten en kun je voorzien van een tekst en/of afbeelding.

Andere leuke woonaccessoires zijn onze muur- en deurstickers, raamstickers en krijtbordstickers. Speciaal voor de geboorte van een baby hebben we super leuke geboortestickers!

Een Nederlandse vlag met de naam van jullie familie die geschikt is voor aan de gevel of in de mast. Leuk als cadeautje!

Onze woonaccessoires zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Een huis straalt persoonlijkheid uit en met persoonlijk bedrukte accessoires creëer je die persoonlijkheid!

Ferha El-Allouchi
1-6-2023
"Prima in orde goede kwaliteit"
starstarstarstarstar
Anja Stevens
21-5-2023
"Topkwaliteit, super snel geleverd"
starstarstarstarstar
Yamina Krossa
16-5-2023
"Snelle levering en mooie producten."
starstarstarstarstar