Ecommerce Europa TrustmarkNLFR

Kinderkleding met naam

  • Persoonlijk bedrukte kleding voor de wat grotere kids

  • Alle producten zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren

  • Kies je eigen afbeeldingen en naam/tekst

  • Altijd een origineel item!

Kinderkleding persoonlijk laten bedrukken. Hier vind je o.a. T-shirts , capuchonsweaters, polo’s, jurkjes, pyjama’s, joggingbroeken en nog veel meer kinderkleding die je met een eigen tekst en/of één van onze vele afbeeldingen kunt laten bedrukken. Je kunt de kleding ook bedrukken met Woezel & Pip, een sprookjesboomfiguur van de Efteling of Dikkie Dik! Bedrukte kinderkleding is bovendien leuk voor veel gelegenheden.

Stoer! Baseball vestjes met naam! De vestjes zijn er in 8 verschillende kleuren en te bedrukken met eigen naam en afbeelding (of naamlogo). 

Tip: Laat tijdens een partijtje de jarige een persoonlijk bedrukt shirt dragen en geef de kinderen als aandenken ook zo'n persoonlijk shirt mee naar huis! Bij een geboorte erg leuk om te geven: een romper met naam voor de baby of een ‘ik word grote broer of zus’ T-shirt. Kinderkleding met naam is ook ideaal voor tijdens het sporten. Super stoer en handig in de kleedkamer! Het laten bedrukken van sportshirts of windjacks voor het hele sportteam is ook mogelijk! Leuk met naam en rugnummer.

Bekijk ook:
kindertassen
schoolspullen
kinderkamer
kinderaccessoires

Hulp nodig?

Hoe kunnen we u helpen:

verbergen