Eten is extra leuk met kinderservies met naam

Gepersonaliseerd kinderservies is een geweldige manier om maaltijden voor kinderen leuker en aantrekkelijker te maken. Dit speciale servies kan bestaan uit verschillende onderdelen zoals een kinderbordje, een bekertje en kinderbestek. Maak eten en drinken extra leuk voor kinderen met dit persoonlijke kinderservies. Ieder item is te personaliseren met eigen naam en zelfgekozen logo.

Bijzondere eetervaring voor je kindje

Ben je op zoek naar een unieke manier om de maaltijden van je kinderen leuker en interessanter te maken? Gepersonaliseerd kinderservies met een naam, foto, print of tekst biedt niet alleen een praktische oplossing voor de eetmomenten, maar het voegt ook een persoonlijke en speelse touch toe aan de eetervaring van je kleintje. Gepersonaliseerd kinderservies is een fantastische keuze voor ouders die op zoek zijn naar functionele, veilige en tegelijkertijd leuke eetgerei voor hun kinderen. Of het nu gaat om een cadeau of gewoon om de dagelijkse maaltijden op te vrolijken, deze persoonlijke touch maakt elke maaltijd speciaal.

Etenstijd met een kinderbordje met naam

Etenstijd kan voor ouders soms een uitdaging zijn, vooral wanneer hun kinderen moeilijke eters of snel afgeleid zijn. Gepersonaliseerde kinderbordjes met een naam, een leuk printje of zelfs een eigen foto kunnen deze dagelijkse bezigheid veranderen in een leuke en creatieve ervaring voor het hele gezin. Voor een echt persoonlijke touch kun je het kinderbordje bedrukken met een eigen foto. Dit kan een foto zijn van het kind, het hele gezin, een geliefd huisdier of een speciale gebeurtenis. Door een foto of eigen print zoals bijvoorbeeld een geboortekaartje op het bordje te bedrukken is het ook meteen een mooi aandenken voor later.

Gepersonaliseerde kinderbeker: zelfstandig leren drinken

Kinderen gaan op een gegeven moment zelfstandig leren drinken. Eerst met rietjes, maar later leren ze ook om te drinken uit een gewone beker. Deze stevige bekers zijn speciaal ontworpen voor kleine handjes en maken drinken voor kinderen extra leuk. Door het stevige materiaal kunnen de bekers wel tegen een stootje. Jouw kindje zal het extra leuk vinden om uit zijn eigen beker te leren drinken, super leuk als deze matcht met het kinderbordje, een kommetje en bestek!

Persoonlijk kinderkommetje voor de eerste hapje

Dit schattige kinderkommetje is super handig voor de eerste hapjes van jouw kleintje, zoals yoghurt of een fruithapje. Kleine kinderen worden vaak vanaf 6 maanden in aanraking gebracht met vast voedsel. Met dit kinderkommetje kun je perfect de eerste hapjes aanbieden. Begin bijvoorbeeld met fruit en groente. Dit kommetje is ook ideaal om mee te geven naar de kinderopvang. Kies een leuk printje en ontwerp een schattig kinderkommetje met naam.

Kinderservies compleet met kinderbestek met naam

Dit kunststof kinderbestek maakt jouw kinderservies met naam compleet. Het kunststof setje bestaat uit een vorkje, lepel en een mes en ieder item kunnen wij bedrukken met naam en/of printje. Ook heel leuk om te geven als cadeau bij een doop, geboorte of een 1e verjaardag van jouw kindje of neefje of nichtje. Dit gepersonaliseerde cadeau is een mooie blijvende herinnering aan een speciaal moment. Je kunt er ook voor kiezen om voor zilver of gouden kinderbestek met naam te gaan, deze graveren wij met de naam van jouw kleintje. Ideaal voor wat extra luxe.

Waarom kiezen voor gepersonaliseerd kinderservies?

  • Uniek en persoonlijk: Door het servies te personaliseren met de naam, favoriete foto of een leuke tekst van je kind, creëer je een uniek item dat nergens anders te vinden is.
  • Stimuleert zelfstandig eten: Kinderen zijn vaak meer geneigd om zelfstandig te eten als ze hun eigen speciale bordje of beker hebben.
  • Veilig en duurzaam: Veel van deze serviezen zijn gemaakt van veilige, BPA-vrije materialen en zijn ontworpen om lang mee te gaan.

Je eigen kinderservies ontwerpen

Eten van je eigen bordje met je eigen bestek met naam is extra leuk met dit kinderservies. Keus uit vele leuke printjes voor zowel stoere jongens en meisjes als voor de prinsen en prinsessen kindjes. Ga voor een stoere dinosauriër, een tijgertje of kies voor een mooie regenboog. Heel erg leuk als eerste servies setje voor jouw kleine. Fijn om te leren eten en drinken, of natuurlijk om het ontbijt, lunch of avondeten nog leuker te maken. Ook heel geschikt om cadeau te doen! Het kinderservies met naam is gemaakt van stevig kunststof. Daarnaast is het servies ook BPA-vrij. Bestel nu jouw gepersonaliseerd kinderservies en geef jouw kind een unieke eetervaring!