Trouwaccessoires gepersonaliseerd met naam of initialen

Momenten - Trouwen

Trouwcadeaus met naam

  • Persoonlijk bedrukte trouwproducten en huwelijkscadeaus
  • Alle producten zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren
  • Kies je eigen afbeeldingen en naam/tekst
  • Altijd een origineel item!

Op zoek naar een origineel huwelijkscadeau? Wij bedrukken kleding en accessoires met naam en/of afbeelding + tekst speciaal voor het aanstaande paar. Een houten tekstblok met "Just married" of een houten hartje met een leuke tekst. Een houten hangbord met Mr. en Mrs. of een houten tekstbord met de tekst: "Wij zeiden ja, kus, liefde, trouwring, man en vrouw, lang en gelukkig, getrouwd en voor altijd samen." Hier kun je zelf nog drie regels tekst aan toevoegen, zoals bijvoorbeeld de namen en de trouwdatum. De tekst wordt bedrukt op wit hout en de bedrukkingskleuren kun je zelf kiezen!

Ook leuk: Een champagneglas met trouwringen en daarbij de naam van het echtpaar en de trouwdatum! De opdruk wordt erop gegraveerd. Of een gekleurde mok met bijvoorbeeld een hartje erop.

Voor de huwelijksreis kun je een handdoek, badlaken of strandlaken ontwerpen met de namen van het getrouwde stel. Je kunt het ook voor je eigen huwelijksreis ontwerpen. Leuk om jullie namen daarop te zetten met links en recht een hartje. De handdoeken, badlakens en strandlakens zijn te bedrukken in 9 kleuren.

Andere leuke cadeautjes zijn een fotolijstje met "Liefde is" of een eierdopje met de namen en achternaam. Ook leuk om cadeau te geven zijn twee kussenslopen met "Mr. Right" en Mrs. Always Right", te bedrukken in de kleuren aqua, roze, navy, rood en wit. Ook te kiezen uit trouwafbeeldingen als "Just Married" of een afbeelding met een bruidspaar erop.

Ben je zelf net getrouwd? Ontwerp een leuke trouwsticker met jullie namen erop. Of Nederlandse vlag met je eigen gekozen tekst.

Tip: staat er ook een vrijgezellenfeest ingepland? Dan bedrukken wij voor zowel de mannen als de dames leuke shirts voor de hele groep. Deze zijn persoonlijk te bedrukken met naam, tekst en afbeelding.

Birgitte Blomsma
"Besteld en vlugge levering en perfect verpakt"
star-drawn star-drawn star-drawn star-drawn star-drawn
Hilde Smout
"Mooi verzorgd en hebben me zelf op een fout geattendeerd!"
star-drawn star-drawn star-drawn star-drawn star-drawn
Ine V
"Mooi gemaakt en met cadeauverpakking zeer netjes gepresenteerd!"
star-drawn star-drawn star-drawn star-drawn star-drawn