Betalen

Nadat je een bestelling hebt geplaatst, ontvang je binnen enkele minuten een bestelbevestiging via de mail. Hierin vindt je een overzicht van de bestelling en de opsomming incl. eventuele verzendkosten. Na betalingsingang ontvang je hierover een bevestiging via mail.
Gelieve er rekening mee te houden, dat we pas na betalingsingang met de productie beginnen, de gekozen betaalmethode kan dus invloed hebben op de verzendtijd.

Voor het geval, dat de betaling door bijvoorbeeld een technische storing niet gelukt is, vindt je in de bestelbevestiging een link terug naar de betaalpagina. Je hoeft de order dus niet opnieuw te plaatsen.

VISA

Je kunt je creditcardgegevens via onze beveiligde SSL procedure veilig invoeren en wij zorgen samen met jouw creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling. Bij het betalen met een Visa card wordt een kleine toeslag berekend over het totaalbedrag van de factuur. De toeslag voor een betaling via een creditcard bedraagt 2,25% aan administratiekosten. Deze toeslag wordt automatisch aan het totaalbedrag toegevoegd. De betaling wordt direct door ons ontvangen en wij nemen je bestelling dan ook direct in behandeling. Deze betaalmethode is gratis.

MasterCard

Je kunt je creditcardgegevens via onze beveiligde SSL-procedure veilig invoeren en wij zorgen samen met jouw creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling. Bij het betalen met een Mastercard wordt een kleine toeslag berekend over het totaalbedrag van de factuur. De toeslag voor een betaling via een creditcard bedraagt 2,25% aan administratiekosten. Deze toeslag wordt automatisch aan het totaalbedrag toegevoegd. De betaling wordt direct door ons ontvangen en wij nemen jouw bestelling dan ook direct in behandeling. Deze betaalmethode is gratis.

Mister Cash

Je kunt direct tijdens het bestelproces de betaling vertrouwd, veilig en gemakkelijk afhandelen met je eigen bank. Je rekent af in je eigen vertrouwde internet betaalomgeving. Je kunt gebruik maken van Mister Cash zonder dat je je hiervoor hoeft aan te melden. Je betaling wordt direct door ons ontvangen en wij nemen je bestelling dan ook direct in behandeling. Deze betaalmethode is gratis.

Overboeking

Vermeld bij overboeking altijd het bestelnummer. De betaling dient volledig binnen 7 dagen na de besteldatum te zijn voldaan. Mochten wij de betaling na afloop van deze termijn niet hebben ontvangen dan zullen we je bestelling annuleren. Wij verzenden een bevestiging per e-mail als wij de betaling hebben ontvangen én als de bestelling is verzonden. Deze betaalmethode is gratis.

Onze betaalgegevens:
KBC bank
IBAN BE71 7360 1870 2169
BIC KREDBEBB

Wij maken gebruik van de Secure Sockets Layer (SSL) technologie. Dit is een coderingmethode om via internet verstuurde gegevens te beveiligen. De verstuurde klantgegevens kunnen door niemand anders dan de ontvanger worden waargenomen. Zo betaal je altijd 100% veilig.

Walter de baerdemaeker
24-1-2023
"Heel mooie afwerking! Perfecte grootte van knuffel. En de kleur van het truitje was perfect. De naam was er heel mooi opgedrukt."
starstarstarstarstar
VERA VAN RIET
21-1-2023
"Alles was volledig naar wens en tijdig geleverd."
starstarstarstarstar
Peter Corty
18-1-2023
"Mooie keuze en vlotte service. Correcte samenwerking"
starstarstarstarstar