Betalen

Nadat je een bestelling hebt geplaatst, ontvang je binnen enkele minuten een bestelbevestiging via de mail. Hierin vindt je een overzicht van de bestelling. Na betalingsingang ontvang je hierover een bevestiging via mail.
Gelieve er rekening mee te houden, dat we pas na betalingsingang met de productie beginnen, de gekozen betaalmethode kan dus invloed hebben op de verzendtijd.

PayPal

Indien je kiest om met PayPal te betalen, wordt je tijdens het afrekenen direct doorgestuurd naar de PayPal website. Als je nieuw bent bij PayPal kun je je als gast aanmelden of een PayPal rekening openen en de betaling bevestigen. Indien je al een PayPal account hebt, kun je inloggen met je gebruikersnaam en de betaling bevestigen. Op het moment van bevestigen, zal er een autorisatie worden uitgevoerd van jouw PayPal account. Hierna wordt je bestelling direct verwerkt. Deze betaalmethode is gratis.

Klarna (achteraf)

Wij bieden de mogelijkheid om achteraf te betalen. Wanneer je voor deze betaalmogelijkheid kiest, wordt er 99 cent in rekening gebracht. De factuur, met betaalspecificaties, wordt na het versturen van de bestelling per e-mail door Klarna toegestuurd. Deze dient binnen twee weken na ontvangst van de bestelling te worden voldaan aan Klarna. Er kan niet in termijnen worden betaald.

iDEAL

Je kunt direct tijdens het bestelproces de betaling vertrouwd, veilig en gemakkelijk afhandelen met je eigen bank. Je rekent af in je eigen vertrouwde internet betaalomgeving. Je kunt gebruik maken van iDEAL zonder dat je je hiervoor hoeft aan te melden. Je betaling wordt direct door ons ontvangen en wij nemen je bestelling dan ook direct in behandeling. Deze betaalmethode is gratis.

MasterCard

Je kunt je creditcardgegevens via onze beveiligde SSL-procedure veilig invoeren en wij zorgen samen met jouw creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling. Deze betaalmethode is gratis.

Mister Cash

Je kunt direct tijdens het bestelproces de betaling vertrouwd, veilig en gemakkelijk afhandelen met je eigen bank. Je rekent af in je eigen vertrouwde internet betaalomgeving. Je kunt gebruik maken van Mister Cash zonder dat je je hiervoor hoeft aan te melden. Je betaling wordt direct door ons ontvangen en wij nemen je bestelling dan ook direct in behandeling. Deze betaalmethode is gratis.

VISA

Je kunt je creditcardgegevens via onze beveiligde SSL procedure veilig invoeren en wij zorgen samen met jouw creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling. Deze betaalmethode is gratis,

Overboeking

De betaling dient volledig binnen 7 dagen na de besteldatum te zijn voldaan. Mochten wij de betaling na afloop van deze termijn niet hebben ontvangen dan zullen we je bestelling annuleren. Wij verzenden een bevestiging per e-mail als wij de betaling hebben ontvangen én als de bestelling is verzonden. Deze betaalmethode is gratis.

Op factuur (zakelijk)

Als u als bedrijf op factuur wilt betalen kan dit. Dit doen wij in samenwerking met Billlink. Kies bij het aanmaken van een account voor "Zakelijk" en vergeet niet het BTW nummer en Kvk nummer in te vullen. In de checkout kunt u indien gewenst een inkoopnummer (PO) invullen.