Babymutsje met naam bedrukt

Babymutsje met naam

Een super schattig mutsje met naam te bedrukken. Een babymutsje is een product dat bijna niet te missen is bij een baby. Mutsjes zijn schattig, maar ze zijn nog schattiger wanneer de naam van het kindje erop staat.

Op deze pagina laten wij een groot assortiment aan mutsjes zien. Super leuke kleuren voor jongens en voor meisjes. Beschikbaar in de maten 50, 56 en 62.

Ontwerp een babymutsje

De maat van de muts is zelf te kiezen, maar dit is niet het enige. Het hele mutsje is geheel persoonlijk te maken. Allereerst kun je de kleur van het mutsje kiezen. Speciaal voor meisjes licht roze, roze en paars. Speciaal voor jongens, licht blauw, blauw en legergroen. Mutsjes die leuk zijn voor jongens en meisjes zijn de witte, grijze, zwarte, rode, donker blauwe en mint groene muts. Natuurlijk zijn alle mutsjes voor jongens en meisjes te bedrukken!

Daarna kun je het lettertype van het mutsje bepalen. Hier kun je kiezen uit drie verschillende soorten lettertypen. En zelf de kleur van het lettertype is de bepalen. Kies je voor de gewone populaire witte kleur, of ga je voor een roze of blauwe bedrukking? Het hele mutsje is dus persoonlijk te maken.

Leuk cadeautje om te geven, maar ook super om voor je eigen kindje te laten bedrukken.

Ontwerp baby items met naam

Niet alleen een muts kun je bij ons laten bedrukken. Er zijn nog veel meer leuke en handige producten die persoonlijk te maken zijn. Zoals een leuk t-shirtje met stoere afbeelding of een met naam. Naast kleding kun je ook kiezen uit babyspeelgoed of dameskleding voor mama.

Kortom, een super groot assortiment met keuze uit verschillende kleuren, maten en opdrukken.

Ontwerp nu een mutsje met naam!

Producteigenschappen

  • Mutsje bedrukt met naam
  • Van 100% katoen en verkrijgbaar in de maten 50, 56 en 62
  • De kleur van het mutsje, het lettertype en de kleur van de letters zijn helemaal zelf te bepalen
  • Altijd een origineel item!