Bezorgen en levertijden

Levertijd bestelling
Uw bestelling wordt verwerkt zodra wij de betaling hebben ontvangen. Wij verzenden u een bevestiging per e-mail zodra wij de betaling ontvangen hebben en zodra de bestelling verzonden is. De bestelling wordt binnen 2 werkdagen na ontvangst van je betaling door ons verzonden. Afhankelijk van het volume van je bestelling wordt deze in een enveloppe of in een pakket verzonden.

Op de hoogte stellen
De dag dat wij de bestelling aanbieden bij Bpost, zullen we per e-mail een bericht hierover sturen. Indien je hebt gekozen voor spoedbestelling dan verzenden wij je bestelling binnen 1 werkdag na ontvangst van je betaling. DHL verzorgt voor ons binnen Belgie de bezorging van zowel de enveloppen als de pakketten. U ontvangt in de mail van ons een track and trace om de bestelling te kunnen volgen.

Niet thuis
Mochtu niet thuis zijn bij aflevering, dan zal een bericht achterlaten dat uw bestelling bij het postkantoor zal worden achtergelaten.

Buitenland
Naar Frankrijk en het buitenland verzenden wij met DPD. De duur van verzending is afhankelijk van het land waar het pakket naartoe wodt verzonden. DPD geeft helaas geen garanties over levertijden naar het buitenland. Binnen Europa zijn de bestellingen gemiddeld binnen 2 werkdagen op de plaats van bestemming.