Wijnpakket kerst B2B

Relatiegeschenk voor Kerst

Bent u een ondernemer die graag met de feestdagen zijn of haar waardering wil laten blijken aan klanten, partners of collega's? De relatiegeschenken van Simply colors zijn de ideale persoonlijke cadeaus om uw zakelijke relaties te bedanken. Daarnaast laat een gepersonaliseerd cadeau een blijvende indruk achter, door de persoonlijke touch aan het geschenk. Wilt u ook uw kerstboodschap naar een hoger niveau tillen? Met een gepersonaliseerd kerstcadeau brengt u niet alleen uw kerstboodschap naar een hoger niveau, maar laat u ook uw cadeau opvallen tussen alle andere cadeaus van relaties.

Kerstgeschenken met eigen logo

Kerstgeschenken met logo zijn in deze tijd niet meer weg te denken. Promotieartikelen of relatiegeschenken met logo zijn vaak erg geliefd, vooral omdat ze in het dagelijks leven volop gebruikt kunnen worden. Kerstgeschenken zeggen bovendien iets over uw bedrijf. Zo is er voor ieder bedrijf wel een passend kerstgeschenk te vinden, bijvoorbeeld door de slogan van uw onderneming erop te verwerken of een kerstgroet als bedrukking te maken. Er zijn tal van mogelijkheden voor ieder bedrijf, team of relatie.

Waarom een persoonlijk kerstcadeau van Simply colors?

Waarom niet? Hoe persoonlijker hoe beter, toch? Met een persoonlijk kerstgeschenk laat u zien dat u écht hebt nagedacht over waar u een ander blij mee maakt. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een algemeen ontwerp op een geschenk te laten drukken, maar er toch een persoonlijk tintje aan te geven door de namen van de ontvangers erop te drukken. Wij hebben al bijna 20 jaar ervaring met het op maat maken van het perfecte cadeau. Daarnaast kunt u bij Simply colors terecht voor:

  • Leuke cadeaus en incentives voor iedere doelgroep
  • Te bedrukken producten met eigen bedrijfslogo en eventueel te personaliseren voor een nog persoonlijker cadeau
  • Persoonlijke aandacht voor uw wensen
  • Inpak- en verzendservice, mogelijkheid om een persoonlijk kaartje aan het cadeau toe te voegen
  • Zeer ruim assortiment met hoge kwaliteit producten
  • Snelle levertijd
  • Altijd originele en persoonlijke cadeaus!

Gepersonaliseerde kerstcadeaus voor wie?

Eigenlijk iedereen die op zoek is naar een kerstcadeautje kan wel bij Simply colors terecht. Of u nou voor één collega, alleen uw team of het hele bedrijf een persoonlijk kerstcadeau wilt, ons assortiment biedt voor iedereen iets unieks. Gepersonaliseerde kerstcadeaus zijn meer dan alleen een cadeau. Ze laten zien dat u aandacht hebt besteed aan de details, dat u moeite heeft gedaan om iets unieks te creëren, en dat u echt om de relatie geeft. Dus overweeg deze kerst eens om gepersonaliseerde relatiegeschenken te geven - een kleine extra moeite die een groot verschil kan maken.

Hulp nodig?

Heeft u veel verschillende wensen en weet u niet zeker of alles gaat lukken en of het allemaal mogelijk is? Wij ontzorgen u graag bij het bedenken en maken van uw gepersonaliseerde kerstcadeaus. Vraag vrijblijvend een offerte aan via het formulier of neem contact op met één van onze specialisten.

Vraag hier uw offerte aan