Waterflessen bedrukken met naam

Water drinken is belangrijk! Bekijk hier onze ruime keus in waterflessen om te bedrukken met naam. Dopper waterfles, Mepal flessen of mooie andere waterflessen wij verkopen het allemaal. Extra leuk met een foto, naam of andere illustratie erop. Perfect cadeau!

Waterflessen personaliseren

Het is voor iedereen heel belangrijk om iedere dag genoeg water drinken, daarom hebben wij onze leukste waterflessen met naam op een rijtje gezet. Je kunt ze gemakkelijk mee nemen naar school, onderweg of gebruiken tijdens het sporten. Al onze waterflessen kunnen worden bedrukt met één van onze printjes en met naam. Een gepersonaliseerde waterfles is natuurlijk veel leuker én handig, want het zorgt ervoor dat je op school of tijdens het sporten niet zomaar de verkeerde drinkfles mee naar huis neemt. Naast dat je de flessen kunt vullen met water, kunnen deze natuurlijk ook gevuld worden met jouw favoriete drankje!

Mepal waterfles JustWater

De eerste waterfles is de Mepal drinkfles JustWater met naam. Deze Mepal drinkfles is er in de kleuren nordic denim, nordic pink, nordic green en wit. De inhoud van de fles is 500 ml en het heeft een grote opening om uit te drinken. Deze Mepal drinkfles JustWater is perfect te matchen bij de Lunchbox TO GO, deze is namelijk te bestellen in dezelfde kleuren. Ontwerp dit hippe setje met print en naam voor naar school!

Dopper

De welbekende Dopper met naam en print heeft een inhoud van 450 ml en is een duurzame waterfles met een verhaal. De Dopper draagt namelijk bij aan het verminderen van het gebruik van plastic, promoten van kraanwater en de realisatie van waterprojecten in Nepal. De Dopper waterfles is verkrijgbaar in de kleuren zeegroen, roze, mint groen, geel, licht blauw, donker blauw en wit.

Mepal waterfles Ellipse

De grootste waterfles uit ons assortiment is de Mepal waterfles Ellipse met een inhoud van 750 ml. Deze fles wordt alleen bedrukt met naam, maar er is keus uit een hele hoop hippe lettertypen en opdrukkleuren. De Mepal waterfles Ellipse is verkrijgbaar in de kleuren nordic red, nordic denim, nordic pink, nordic green en wit. Iedere kleur heeft een stoere grijze rekband om de fles en een handig lusje om de fles aan mee te nemen. Ook deze waterfles is leuk om te matchen bij de Lunchbox TO GO.

Drinkfles

Ook de drinkfles met naam is een grote fles met een inhoud van 650 ml. Deze drinkfles is er in de kleuren koninklijk blauw, rood, groen, wit, zwart en oranje en heeft een handige draagbare schroefdop. De drinkfles wordt bedrukt met printjes over de lengte van de waterfles, super leuk!

Mepal waterfles Campus

De laatste fles is de Mepal waterfles Campus van 500 ml in de kleuren turquoise, blauw, roze, rood, lime groen en groen. Deze Campus fles past perfect bij de Lunchbox Campus. De fles wordt alleen bedrukt met naam en heeft ook een handige lus om de fles aan vast te houden.

Al onze waterflessen zijn lekdicht en BPA-vrij.