Outlet

Hier vind je regelmatig outlet voordeeltjes. Blijf onze shop volgen want geregeld maken wij plaats in onze shop voor nieuwe producten.

Kinderkleding met naam bedrukken

Op zoek naar een uniek cadeau voor een kind? Op deze kids outlet voordeel pagina vind je de leukste artikelen met een verlaagde prijs. Bij Simply Colors kan je de kinderkleding zelf personaliseren. Je kan het product helemaal naar eigen smaak ontwerpen. Denk hierbij aan een T-shirt in vrolijke kleuren, een polo met een naam er op, een dekbed met een schattig printje of een tas met een persoonlijke quote. De kinderkleding op de outlet pagina is geschikt voor zowel de kleine als de grote kids.

Kinder outlet voordeel

In de kids outlet van Simply Colors vind je verschillende producten, van kinderkleding en kinderaccessoires tot etuis en tassen. Omdat we regelmatig spullen opruimen om plaats te maken voor nieuwe artikelen hebben deze producten nu een scherpe prijs!
De kids outlet producten kunnen naar eigen smaak ontworpen worden. Er is keuze uit verschillende soorten lettertypes, kleuren, leuke printjes en je kan zelfs eigen foto’s toevoegen.

Let op voor al onze outlet kleding en andere outlet items geldt: OP=OP! Dus wacht niet te lang en bestel snel voor een superprijsje 1 van onze outlet items.