Drankpakket met naam

Verras relaties, medewerkers of vrienden en familie met een persoonlijk drankpakket met naam bedrukt. Zowel voor wijn- en prosecco liefhebbers als voor de bierdrinkers hebben wij een leuk drankpakket! Luxe cadeaus waarmee je zeker indruk zult maken!

Drank cadeau

Een drankpakket cadeau geven aan een ander is altijd een leuk cadeau. Het geven van een persoonlijk drankpakket is zelfs een nóg leuker cadeau. Bij simply colors heb je de keuze uit verschillende pakketten die op hun eigen manier persoonlijk gemaakt kunnen worden.

Bierpakket

De bierpakketten zitten in een op maat gemaakte kartonnen doos. De voorkant van deze doos kan bedrukt worden met een print naar keuze. Dit kan één van de printjes zijn die onze desigers ontworpen hebben, maar je kan ook zelf een bedrukking uploaden. Kies hiervoor 1 van onze fotoprints. Op deze manier kan je jouw eigen foto naar keuze of zelfs een bedrijfslogo op de doos laten bedrukken. Er zijn twee verschillende soorten bierpakketten. Pakket ''beer time'' bestaat uit vijf biertjes. Pakket ''life is brewtiful'' bestaat uit vier biertjes en een bierglas. Dit glas kan ook nog gegraveerd worden met een naam of initialen.

Wijnpakket

Wat betreft de wijnpakketten en het proseccopakket, daarbij is het mogelijk om de houten dozen waar de flessen in liggen te bedrukken met een opdruk naar keuze. Hiervoor geldt ook dat je een print kan uitkiezen of zelf kan uploaden. Ook de teksten vul je zelf in. Voor zakelijke relaties wordt er vaak een bedrijfslogo geüpload met de namen van het personeel erbij.

Keuze uit rode en witte wijn, met of zonder wijnglazen. Bij het champagnepakket komen twee champagneglazen die gegraveerd kunnen worden.

Interesse in grotere aantallen? Neem contact op met bedrijven@simplycolors.nl