Hockey spullen bedrukt met naam

Hockey

Leuke producten met naam voor hockey

  • Persoonlijk bedrukte producten speciaal voor hockey
  • Kies je eigen afbeeldingen en naam/tekst
  • Altijd een origineel item!

Hockey is al een jarenoude sport, leuk om te doen voor recreatie bijvoorbeeld op vakantie, maar ook voor wedstrijden. Voor deze sport is de hockeytas perfect geschikt. Een tas met meerdere ritsen voor je sportschoenen, scheenbeschermers en bitje en een speciaal vak voor je hockeystick.

Je kunt natuurlijk ook gebruik maken van een gewone sporttas. Er zit geen speciaal vak bij voor je stick, maar er past wel meer in de tas.

Stoere sportshirts zijn voor het hele team te bedrukken in verschillende kleuren en maten. Leuk voor een team dat kampioen is geworden, maar ook te gebruiken als uitshirt.

Ook leuk om voor het hele team te bedrukken zijn capuchonvesten, capuchonsweaters en softshell jacks. Zo vallen jullie als team lekker op!

Tijdens de trainingen voor iedereen een eigen hockeybal of geef het als bedankje aan de beste coach van het jaar!

Voor volwassenen zijn ook sportshirts, capuchonsweaters, polo's en softshell jacks te bedrukken met naam en/of afbeelding.

Goed blijven drinken is belangrijk tijdens het sporten. Bedruk je eigen bidon met naam in verschillende kleuren. Ook zijn bidons voor het hele team te bestellen. De bidonhouder is handig om ze in mee te nemen.

Kortom, allemaal leuke en handige producten speciaal voor hockey. Ontwerp nu je persoonlijke producten!

Ferha El-Allouchi
1-6-2023
"Prima in orde goede kwaliteit"
starstarstarstarstar
Anja Stevens
21-5-2023
"Topkwaliteit, super snel geleverd"
starstarstarstarstar
Yamina Krossa
16-5-2023
"Snelle levering en mooie producten."
starstarstarstarstar