Persoonlijke badcape met naam borduren

Het borduren van een badcape met naam voor baby's is een speciale manier om een uniek en persoonlijk cadeau te geven. Deze zachte, warme badcapes zijn niet alleen praktisch, maar ook heel persoonlijk. Super leuk om cadeau te geven, als kraamcadeau of gewoon voor je eigen kindje.

Badcape met naam borduren

Hoe leuk is dat? Een lekkere zachte bad cape met naam voor na het badderen of zwemmen. Zo krijgt jou kindje het nooit meer koud! Deze badcape is speciaal bedoelt voor baby's. Deze is niet alleen heel handig maar ook nog eens superleuk om cadeau te geven, of voor de geboorte van jouw eigen kindje. Zo'n badcape kan gebruikt worden na het badderen, als de baby schoon en fris is. Het is zacht voor de huid en houdt de baby lekker warm. Bovendien is het altijd handig om er één bij de hand te hebben. De naam van de baby op de badcape geborduurd maakt het cadeau nog specialer. De ouders zullen elke keer als ze de badcape gebruiken, aan je denken en het moment herinneren waarop ze het cadeau van jou hebben ontvangen.
De cape is verkrijgbaar in 7 verschillende kleuren, in 15 verschillende bedrukkingskleuren en 4 verschillende lettertypes, zo zijn er dus een tal van mogelijkheden om het voor jou 100% persoonlijk te maken. De naam wordt in de bad cape geborduurd, superleuk dus en slijtvast.

Gepersonaliseerde baby cadeaus

Andere leuke producten die net als de bad cape geborduurd worden zijn bijvoorbeeld een schattig badjasje, een lekkere zachte knuffel van Happy Horse of een leuke cubbie, ook deze producten zijn superleuk om cadeau te geven. Ben je op zoek naar een cadeautje voor iets grotere kinderen? Bekijk dan eens de pagina kinderspeelgoed met naam!

Ben je toch op zoek naar iets anders dan hebben wij ook een ruim assortiment aan bedrukte babykleding, babyaccessoires met naam, en kraamcadeaus.

Producteigenschappen

  • Te borduren met 1 regel tekst
  • 100% katoen
  • Ook een superleuk (kraam)cadeau!
  • One size
  • Wasbaar tot 40 graden, niet in de droger