Sporttassen met naam bedrukken

Het bedrukken van sporttassen voor kinderen is een leuke manier om hun sportuitrusting te personaliseren en te onderscheiden van die van andere kinderen. Of het nu gaat om een tennistas, hockeytas of voetbaltas, het toevoegen van een naam of een speciaal ontwerp maakt het niet alleen gemakkelijker om de tas terug te vinden, maar maakt kinderen ook trots op hun naam, rugnummer en sportclub.

Sporttassen met naam en print

  • Persoonlijk bedrukte sporttassen voor iedereen
  • Alle producten zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren
  • Kies je eigen afbeeldingen en naam/tekst
  • Altijd een origineel item!

Op zoek naar een originele sporttas, voor jezelf of om cadeau te doen? Denk dan aan een sporttas met naam! Een gepersonaliseerde sporttas steelt de show én raakt niet verloren! Wij hebben sporttassen met naam in klein en groot formaat. Ze zijn te bedrukken met een (sport)afbeelding en eigen tekst.

Een sporttas met je eigen naam erop is super hip! Onze sporttas is er in een medium en grote maat, is waterafstotend en heeft een verstelbare schouderband. De beschikbare kleuren zijn aqua, roze, navy, rood, groen, oranje, legergroen, licht roze en zwart.

Naast deze sporttas die voor alle sporten gebruikt kan worden hebben we nu speciale sporttassen voor tennis, hockey en voetbal. Jouw tennisracket past zeker in onze tennistas. Kies uit de kleuren aqua, roze, navy of rood en laat deze bedrukken met een tekst en/of afbeelding.

De hockeytas is voorzien van een vak waar je hockeystick precies in past. Ook deze tas is beschikbaar in aqua, roze, navy en rood. Ook de voetbaltas kan bedrukt worden met tekst en/of afbeelding en deze tas is er in de kleuren aqua, rood, navy en zwart.

Andere sporttassen zijn een rugzak, gymtasje en katoenen tasje. Ook allemaal te gebruiken als schooltas. De rugzakken en gymtasjes zijn er in 9 kleuren. De gymtas wordt ook wel eens gebruikt als turnzak voor het turnen.

Match je sporttas met onze super leuke persoonlijke sportkleding en sportaccessoires.

Tip: Wil je voor een heel team sporttassen laten bedrukken met logo van je club? Geef ons via bedrijven@simplycolors.nl jouw wensen en voorkeuren door en wij maken er een uniek, gepersonaliseerd en sportief geheel van voor het hele team!