Teddy tas

Deze lieve teddy tas met oortjes is er bijna helemaal klaar voor om mee naar school te gaan met je kindje. Het enige wat nog ontbreekt, is de naam van je kindje geborduurd op de tas. Dat maakt deze rugzak helemaal af!

Teddy tas met rits

Deze fijne teddy tas is voorzien van een groot vak met rits. Ook zit er een binnenzakje met rits in en heeft het een voorvak voor de kleinere spulletjes. Genoeg plek dus om van alles met je mee te nemen. Er past ook heel goed een broodtrommel en drinkbeker in. Doordat ze tas met een rits gesloten kan worden, weet je zeker dat alle spulletjes veilig opgeborgen kunnen worden.

Teddy tas borduren

De rugzak heeft verstelbare schouderbanden, zodat je de hoogte fijn af kan stellen. Hierdoor is de rugzak geschikt voor verschillende leeftijden. De naam die op de rugzak komt, wordt geborduurd. Het leuke is dat je het lettertype zelf kan uitkiezen en ook de kleur van de borduurgaren bepaal jij helemaal zelf. Stem het af op de kleur van de teddystof, zodat het goed bij elkaar past. Of kies juist voor een contrasterende kleur, zodat het extra goed opvalt.

Mocht je nog op zoek zijn naar een leuk cadeautje voor je kleine nichtje of neefje. Of misschien voor het liefste zusje van de hele wereld. Ook dan is een rugzakje heel erg leuk om te geven. Het ziet er schattig uit en het is een bruikbaar cadeautje waar je lang plezier van kan hebben.

Producteigenschappen

  • Voorvak
  • Verstelbare schouderbanden
  • Binnenvak met ritssluiting
  • Afmetingen: 31 x 24,5 x 9 cm
  • Imitieleren onderkant
  • Met oortjes
De Smet Luc
3-2-2023
"Snelle levering van het gevraagde."
starstarstarstarstar
Anoniem
27-1-2023
"Snel besteld, snel geleverd en topkwaliteit!"
starstarstarstarstar
Nicole
26-1-2023
"Zijn altijd op tijd met de levering en de bestelde goederen zijn altijd zo als gewenst in zeer goede staat. Laatst had ik wat bijkomende vragen en die werden onmiddelijk bewantwoord."
starstarstarstarstar