Kinderbestek gegraveerd met naam

Wil je een kinderbestek laten graveren met naam? Bekijk dan eens dit prachtige zilver- en goudkleurige kinderbestek!

Kinderbestek graveren

Eten met je eigen kinderbestek, maakt zelf eten gelijk een stuk leuker! Dit mooi kinderbestek graveren wij met naam, geboortedatum en/of een leuk printje. Het kinderbestek is gemaakt van een goede duurzame kwaliteit en geproduceerd van roestvrij staal. Je kan kiezen voor een zilver- of een goudkleurige variant. Het kinderbestek bestaat uit 4 items: een mes, vork, lepel en een klein lepeltje. Alle 4 items kan je afzonderlijk laten personaliseren/graveren.

Ontwerp je eigen kinderbestek

In onze handige ontwerp tool kan je heel gemakkelijk zelf aan de slag. Je selecteert tekst/naam en lettertype, zodat het bestek precies wordt zoals jij dat wenst, met leuke vrolijke motieven en tekst of helemaal geen tekst. Bij ons krijg je het bestek, precies zoals je dat wenst. En wil je nog iets combineren met een ander item? Bekijk dan ook eens onze andere leuke items van het kinderservies.

Kinderbestek cadeau geven

Het kinderbestek van Simply Colors is het perfecte doopcadeau, kraamcadeau of verjaardagscadeau. Door de persoonlijke naam gravering ontwerp je een uniek cadeau dat hierdoor een mooie blijvende herinnering geeft aan een bijzonder moment. Het gegraveerde kinderbestek wordt verpakt in een door ons zelf ontworpen feestelijke verpakking. Dit leuke cadeaudoosje laat direct de gravering zien en is zowel geschikt voor jongens als meisjes.

Producteigenschappen

  • Prachtig hoogglans RVS
  • Goud- of zilverkleurig
  • Wordt gegraveerd met hoogwaardige lasergravure
  • Vierdelig kinderbestek
  • Wordt geleverd in een luxe doosje (zie foto's)
  • Geschikt voor vaatwasser