Teddybeer met eigen naam

Een teddybeer met eigen naam is altijd een mooi en persoonlijk cadeau om te geven. De vrolijke beer heeft een shirtje aan waar een leuke print, een naam of een foto geprint kan worden. Klein of groot iedereen wil wel deze lieve teddybeer knuffelen!

Teddybeer met naam bedrukt

Deze mooie en superzachte teddybeer wordt met naam en/of print op het shirtje bedrukt. Knuffels zijn leuk voor kinderen maar ook voor volwassenen. Deze vrolijke teddybeer is dan ook het perfecte knuffelcadeautje. Kies een kleur shirtje en laat er een naam, lieve tekst, afbeelding of misschien wel een foto op drukken. Alles is mogelijk dankzij de handige ontwerptool. Een teddybeer met naam is ook leuk om te geven als kraamcadeau of geboortecadeau. Laat de geboortedatum en naam printen op het shirtje en je hebt een perfect cadeautje om de baby te verwelkomen. Ook is een teddybeer met naam een leuk verjaardagscadeau, communiecadeau of een leuk cadeau voor het behalen van een zwemdiploma.

Teddybeer leuk cadeau voor klein en groot

Een teddybeer is ook een succes als Valentijnscadeau! laat je mooiste foto van jou en je geliefde samen printen op het shirtje. Of is er iemand ziek of in het ziekenhuis beland? Dan is het geven van een teddybeer ook altijd een fijn cadeau om te geven. Liever geen teddybeer maar liever een hond, konijn of een andere knuffel? Bekijk dan eens de grote collectie knuffels met naam.

Producteigenschappen

  • Afmeting 45 cm
  • Materiaal: 100% polyester
  • kleur: bruin
  • keus uit diverse kleuren shirts
  • Knuffel kan in wasmachine (max 40gr)