Schoencadeautjes met naam bedrukken

Sinterklaas is een heel bijzondere tijd van het jaar, vooral voor de kinderen. Het is een tijd van gezelligheid, van het zingen van liedjes en het zetten van schoenen, in afwachting van een klein schoencadeautje van Sinterklaas en zijn Pieten. Het wordt nog specialer wanneer de schoencadeautjes persoonlijk en uniek zijn, afgestemd op de kinderen.

Schoencadeautjes met naam

  • Persoonlijk bedrukte schoencadeautjes met naam
  • Alle producten zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren
  • Kies je eigen afbeeldingen en naam/tekst
  • Altijd een origineel item!

Je bent hier aan het juiste adres voor de allerleukste schoencadeautjes voor Sinterklaas! Want wat is er leuker dan een persoonlijk kadootje met een naam?

Bij Sinterklaas horen pieten... Jouw kleine vindt het vast heel leuk om ook een piet te zijn, daarom hebben wij een Pietenmuts met naam. De muts is er in het blauw, rood, paars, limegroen, licht roze en geel en heeft een gekleurde veer en goudkleurige bies. Je kunt ook kiezen voor een Pietenmuts met cape. Deze is er in het rood, paars, limegroen en geel, maar de pieten baret heeft geen veer.

De kleine wil natuurlijk naar de optocht en pepernootjes krijgen. Speciaal hiervoor hebben wij een jute zakje om pepernoten in te kunnen doen. Het pepernotenzakje kun je bedrukken met tekst en/of afbeelding en heeft trektouwtjes om het zakje mee te sluiten.

Leuk om in de schoen te geven zijn een sleutelhanger met naam of leuke schoen ID's. Een mooie lunchbox of schoolbeker met de naam van je kind. De broodtrommel is er in een medium en kleine maat en te bedrukken met tekst en/of afbeelding.

Een bouwstenenset is super leuk om mee te spelen, bijvoorbeeld een Brandweerauto, Politieauto of een Jeep. Of gekleurde Kapla met een bedrukte deksel of TomTect, dit zijn houten plankjes die je kunt verbinden met verbindingsstukjes.

Een leuke portemonnee, etui of toilettas. Of een gekleurde mok met de naam van jouw kind! Een bidon met naam voor je voetballende zoon en een bedrukte hockeybal voor je hockeyende dochter!

Allemaal originele cadeautjes waar je kinderen een groot plezier mee zal doen! Deze cadeautjes zijn allemaal passend voor in de schoen!

Handig: Voor de Sinterklaasavond hebben we een jute Sinterklaaszak die je kunt bedrukken op de voorzijde. Op de achterkant van de jute zak staat een afbeelding van Sinterklaas.