Schoolpakketten bedrukt met naam

De allerleukste items voor school ontwerp u helemaal zelf. Nog leuker is het om een bij elkaar passend pakket te bestellen waarbij u profiteert van pakketkorting.
U kan niet alleen de kleur van de producten met elkaar laten matchen, maar ook de print en de tekst!

Schoolpakketten met naam

Ga je binnenkort naar school? Zorg dan dat je helemaal klaar bent voor de schooldag met de allerleukste en handigste schoolpakketten van simply colors.
Bij simply colors is er keuze uit verschillende soorten schoolpakketten. In de pakketten zit een drinkbeker en een broodtrommel of zelfs een schooltas, gymtas, etui en stickers.
Op school heb je een lekdichte drinkbeker en een sterke broodtrommel nodig. Ook is een etui erg handig om al je pennen en potloden in op te bergen. Met de door jou ontworpen stickers plak jij je naam overal op. Als laatste heb je natuurlijk een mooie schooltas nodig om al deze spullen in te doen. Maak deze producten persoonlijk met de leukste printjes, kleuren en lettertypes.

Zelf ontwerpen

De producten kunnen naar eigen smaak ontworpen worden. Er is keuze uit verschillende soorten lettertypes, kleuren en leuke printjes. Maak de schoolspullen persoonlijk door jouw eigen naam erop te bedrukken. Hierdoor zal je nooit meer in verwarring raken welke drinkbeker, broodtrommel of tas van jou is. Super handig dus!
Match de schoolspullen met elkaar door dezelfde kleuren te gebruiken bij alle producten uit de schoolpakketten of kies meerdere kleurtjes voor een kleurrijk pakket.

Godelieve van haver
17-3-2023
"prachtige T-shirts"
starstarstarstarstar
Maaike Dv Devlieghe
17-3-2023
"Super leuke geschenken mijn klein kind kan niet meer zonder een konijn dus hebben we hem nu al in 3 formaten gekocht met naam erop raad iedereen aan eens te kijken op site voor ieders wat wils ❤️❤️❤️"
starstarstarstarstar
Leen
15-3-2023
"Ik had mijn artikel toegestuurd gekregen met een verkeerde naam erop gedrukt. 1 mail en een telefoontje met de klantendienst, en het probleem werd onmiddellijk aangepakt, de volgende dag zat het correcte artikel in mijn bus. Zeer tevreden van de vriendelijke en snelle service! Dankjewel!"
starstarstarstarstar