Babykamer bedrukt met je eigen naam

  • www.simplycolors.be/lakentjes-ledikantItems speciaal voor een persoonlijke babykamer
  • Alle producten zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren

  • Kies je eigen afbeeldingen en naam/tekst

  • Altijd een origineel item!


De geboorte van een baby is een onvergetelijk moment. Daarbij hoort een leuke persoonlijke babykamer. Denk bijvoorbeeld aan een lakentje met naam. Deze zijn verkrijgbaar als wieglakentje of ledikantlakentje. Ook leuk: een slaapzakje met naam. Voor dé persoonlijke touch ontwerp je je eigen deur- of muursticker met naam of een speciale geboortesticker.


Leuke accessoires voor de babykamer zijn bijvoorbeeld een fotolijstje met persoonlijke tekst, een houten tekstblok of een Cubbies knuffel met naam. Kies de producten in 1 kleur zodat ze bijpassend zijn, of maak juist een vrolijk bonte mix van kleuren.


Een zitzak in verschillende kleuren vrolijkt de kamer nog meer op. Of wat dacht je van een geboorteknuffeltje? Ga je voor een klassieke teddybeer of kies je een van de leuke Cubbies of Happy Horse knuffels? Babykamer-producten zijn ook altijd leuk om als kraamcadeau te geven aan je zwangere vriendin, collega of schoondochter. En met de naam van het kindje erop tover je geheid een glimlach op papa's en mama's gezicht.


Rondslingerende knuffels op de grond? De papieren opbergzak is perfect bedoeld om aan het einde van de dag alles in op te bergen. Nuttig en een leuke accessoire voor in de babykamer. Ga je voor een opdruk van een stoer voertuig zoals een brandweerwagen, raceauto of vliegtuig? Of kies je toch voor een lief ontwerp met bloemen, sterren of een prinses? Je kan het allemaal zelf ontwerpen met de vele mogelijke afbeeldingen.


Of laat zien hoe bijzonder de geboorte van dit wondertje is door een houten tekstbord met schattige tekst op te hangen.


Ontwerp jouw item Kies een afbeelding en een (sticker)kleur, helemaal bijpassend bij de rest van de babykamer.


Bekijk ook:
zwanger en geboorte
babykleding
babyspeelgoed
babyaccessoires