Leuke spulletjes met naam voor de babykamer

De geboorte van jouw baby is een onvergetelijk moment en er komt veel bij kijken, bijvoorbeeld het het inrichten van de babykamer. Past alles wel bij elkaar? is het niet te roze? Wil je de kamer een persoonlijke touch geven dan ben je op de pagina babykamer producten met naam op de juiste pagina. Hier zijn vele producten te bestellen die handig zijn voor in de kamer en die je helemaal zelf kan ontwerpen en personaliseren.

Babykamer inrichten

Kan je ook niet wachten om de babykamer in te richten? Bekijk dan ook eens deze leuke accessoires om de babykamer mee op te leuken. Bijvoorbeeld een wandlampje in de vorm van een wolk, een lakentje met naam of een leuk deur- of wandsticker met naam. Kies de producten in één kleur zodat ze bijpassend zijn, of maak juist een vrolijk bonte mix van kleuren. Alles is mogelijk en passend te maken in jouw stijl.

Zitzak bedrukken met naam

Leuk voor je zelf of om cadeau te geven: een zitzak met naam. Deze leuke zitzak is er in verschillende kleuren en vrolijkt de baby kamer nog meer op. En ook altijd leuk voor in de babykamer zijn de knuffels met naam bedrukt of geborduurd. Geef ze een mooi plekje in het babybedje of op de plank in de babykamer.

Opbergen in de babykamer

Rondslingerende knuffels op de grond? Onze opbergzakken met naam van stevig canvas zijn ideaal voor speelgoed of wasgoed van de baby. Verkrijgbaar in 2 handige maten en te bedrukken met leuke printjes. Ook is er nog een hippe papieren opbergzak. Deze is perfect bedoeld om aan het einde van de dag alles in op te bergen. Een nuttig en een leuke accessoire voor in de babykamer. Ga je voor een opdruk van een stoer voertuig zoals een brandweerwagen, raceauto of vliegtuig? Of kies je toch voor een lief ontwerp met bloemen, sterren of een prinses? Je kan het allemaal zelf ontwerpen met de vele mogelijke afbeeldingen.

Ontwerp jouw item Kies een afbeelding en een (sticker)kleur, helemaal bijpassend bij de rest van de babykamer.