Koeka slabbetje Dijon met naam borduren

Koeka slabber

Voor alle knoeipotten is er de Koeka slabber. De fijne grote afmeting zorgt ervoor dat de kleding goed beschermd is tijdens het voeden. De slabber is al uniek door de druppelvorm, maar je kunt het ook nog eens personaliseren met naam. De slabber is gemaakt van lusvast vochtopnemende badstof en is gemakkelijk te wassen (lees het was etiket). Ook blijft hij kwalitatief mooi. De slabber is verstelbaar doormiddel van drukknopen.

Slabber met naam

De slabber met naam is verkrijgbaar in 3 kleuren. Bij simply colors kun je de naam van jouw kindje op de slabber laten borduren om het extra persoonlijk te maken. Er zijn ook verschillende soorten kleurenopties voor het garen. Zo kun je het helemaal personaliseren naar jouw smaak.

Slabber kraamcadeau

Nog opzoek naar een origineel kraamcadeau? Een slabber met naam is onwijs leuk om te geven en om te krijgen. Een naamcadeau valt altijd goed in de smaak.

Producteigenschappen

  • 90% katoen 10% polyamide
  • verstelbaar met drukknopen
Godelieve van haver
17-3-2023
"prachtige T-shirts"
starstarstarstarstar
Maaike Dv Devlieghe
17-3-2023
"Super leuke geschenken mijn klein kind kan niet meer zonder een konijn dus hebben we hem nu al in 3 formaten gekocht met naam erop raad iedereen aan eens te kijken op site voor ieders wat wils ❤️❤️❤️"
starstarstarstarstar
Leen
15-3-2023
"Ik had mijn artikel toegestuurd gekregen met een verkeerde naam erop gedrukt. 1 mail en een telefoontje met de klantendienst, en het probleem werd onmiddellijk aangepakt, de volgende dag zat het correcte artikel in mijn bus. Zeer tevreden van de vriendelijke en snelle service! Dankjewel!"
starstarstarstarstar