B2B banner algemeen
B2B usps web
B2B banner algemeen mobiel
B2B usps mobiel

Relatiegeschenken met logo bestellen

Bij Simply Colors kunt u uw zakelijke geschenk helemaal naar wens samenstellen en personaliseren, precies zoals u het wilt. Dus wacht niet langer en bestel uw persoonlijke relatiegeschenk bij Simply Colors! Vraag een offerte aan en wij nemen spoedig contact met u op.

Vraag hier uw offerte aan

Cadeaus voor speciale gelegenheden

Heeft een collega onlangs een kindje gekregen, gaat een werknemer binnenkort trouwen of gaat er iemand weg? Voor allerlei gelegenheden kunt u bij Simply Colors terecht voor een gepersonaliseerd cadeau vanuit het bedrijf. Zo zijn verjaardagen, promoties en werkjubilea geweldige gelegenheden voor een persoonlijk en zakelijk cadeau.

Betalen op factuur

Plaatst u een zakelijke bestelling op de website en zou u graag op factuur willen betalen, dan kan dit heel eenvoudig. Wij werken samen met Billink om ook zakelijke betalingen te kunnen verwerken. Bij het aanmaken van een account kiest u voor "Zakelijk", waardoor u ook een BTW nummer en KvK nummer in kunt vullen. Deze invulvelden zijn verplicht. In de checkout kunt u indien gewenst een inkoopnummer (PO) invullen. Het is niet mogelijk op factuur te betalen indien u voor een afhaalpunt kiest.

Billink zakelijk betalen