Geslaagd cadeaus gepersonaliseerd met eigen naam

Momenten - Cadeaus geslaagd

Persoonlijk geslaagd cadeaus met naam

  • Persoonlijk bedrukte cadeautjes voor iemand die geslaagd is
  • Alle producten zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren
  • Kies je eigen afbeeldingen en naam/tekst
  • Altijd een origineel item!

Trotser dan trots ben je op iemand die geslaagd is! Daarom is het super leuk om diegene een persoonlijk cadeautje te geven. Denk bijvoorbeeld aan een bedrukte vlag om uit te hangen! Zo is het gelijk duidelijk wie er geslaagd is.

Een leuke mok of theeglas met de tekst "Keep calm and relax now" of een mooie Dopper. De Dopper is er in veel kleuren en te bedrukken met een tekst en/of afbeelding. De Dopper is er ook in het staal in 490 ml en 800 ml. Bij de waterfles zitten ook nog een aantal leuke accessoires als een Dopper Sport cap en een Doppier Carrier om de waterfles makkelijk mee te kunnen nemen.

Leuke boodschappentasjes zijn een jute tasje en een katoenen tasje. Hier kun je een tekst en/of afbeelding op laten bedrukken. Leuke teksten op een boodschappentas zijn "Shopping is my workout" en "Keep calm and shop on!"

Een leuk blik in de vorm van een hartje met daarin chocoladehartjes of snoephartjes. Het hart blik is leuk om te bedrukken met een tekst en/of afbeelding. Of een leuke medaille of sportbeker met naam.

Ook leuk: een handdoek voor na het sporten of een badlaken of strandlaken voor op vakantie! Leuk om te laten bedrukken met tekst en/of afbeelding en beschikbaar in 9 kleuren.

Een heerlijke badjas met naam voor na het douchen en een lekkere kussensloop met tekst en afbeelding. Allebei van 100% katoen en super leuk om cadeau te geven!

Voor een echte grillmaster een stoer kookschort met daarbij een passende ovenwant. Het schort is er in zeven kleuren en is samen met de want te bedrukken met tekst en/of afbeelding.

Tip: Laat als aandenken, voor de hele klas, een persoonlijke mok bedrukken met bijvoorbeeld 'Class of 2017'.

Ferha El-Allouchi
1-6-2023
"Prima in orde goede kwaliteit"
starstarstarstarstar
Anja Stevens
21-5-2023
"Topkwaliteit, super snel geleverd"
starstarstarstarstar
Yamina Krossa
16-5-2023
"Snelle levering en mooie producten."
starstarstarstarstar