Slabbetje met naam bedrukken

Een slabbetje is natuurlijk erg handig om te hebben voor jouw kliederklont! Keuze uit veel kleuren en printjes. Onze slabbetjes passen perfect bij de babymutsjes, rompertjes, slaapzakjes en andere leuke babykledng. Zo kan je zelf een leuke set samenstellen. Ontwerp nu zelf een slabbetje met naam!

Slabbetje met naam

Een slabbetje is natuurlijk erg handig om te hebben voor jouw klieder kindje! En wat is er nou leuker dan deze met de naam van jouw kleintje te laten bedrukken. De slab is te bedrukken met naam en met onze nieuwe super leuke afbeeldingen. Schattige logo’s als een lief hertje of een stoere tijger passen perfect op het slabbetje. Doordat de slab te ontwerpen is in 16 verschilende kleuren, zal er altijd wel een kleur bij zitten die jij leuk vindt!

Het slabbetje met naam is leuk voor je eigen kindje, maar ook om cadeau te geven aan een ander kindje. Ben je op zoek naar een ander uniek cadeautje? Ons rompertje korte mouw is erg populair en is nu ook te bedrukken met onze nieuwe super schattige logo’s. Wat nieuw is én erg leuk, zijn de Koeka producten. Hierbij wordt de opdruk op het slabbetje, badjasje, bacapeje en het speendoekje geborduurd. Gepersonaliseerde cadeautjes zijn zoveel leuker om te geven en krijgen, omdat er echt nagedacht is over een cadeautje en het altijd een uniek cadeau zal zijn.

Slabbetje bedrukken

De slab kan worden bedrukt met tekst of met een van onze nieuwe afbeeldingen. Het slabbetje is van 100% katoen en dus van erg goede kwaliteit. Deze kan natuurlijk ook gemakkelijk in de wasmachine. Op de slabbers zitten twee drukknopjes, wat betekent dat de baby slab op verschillende maten kan worden omgedaan. Kies een van onze voorbeelden hierboven of ontwerp het slabbetje helemaal zelf naar eigen smaak. Een slab met tekst is zoveel leuker dan een basic slabbetje! Je kunt de kleur van het slabbetje, de opdruk en zelfs de bedrukkingskleur helemaal zelf bepalen.

Producteigenschappen

  • 100% katoen
  • Met drukknoopjes op twee hoogtes
  • Verkrijgbaar in 16 verschillende kleuren
  • Te bedrukken met tekst en afbeelding