Woonstickers met naam

Leuke persoonlijk bedrukte woonstickers en verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Kies je eigen afbeeldingen en naam/tekst en ontwerp je eigen woonsticker.

Woonstickers met eigen tekst en design

  • Persoonlijk bedrukte woonstickers
  • Alle producten zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren
  • Kies je eigen afbeeldingen en naam/tekst
  • Altijd een origineel item!

Vrolijk je huis of de kinderkamers eenvoudig op met gepersonaliseerde woonstickers! De deur- en muurstickers zijn er in 1 kleur of full color. De deur- en muursticker in 1 kleur zijn er van 12 cm breed tot en met 100 breed cm. De full color deur- en muurstickers zijn er van 20 cm breed tot en met 60 cm breed. Bij allebei de stickers kan gekozen worden tussen een tekst en/of afbeelding.

Ook de raamstickers zijn 20 cm breed tot en met 60 cm breed. Deze raamstickers zijn voor binnen én buiten en makkelijk weer te verwijderen. Leuk voor in de woonkamer, maar ook voor de kinderkamer of de babykamer. Voor de geboorte van een baby hebben we een speciale categorie raamstickers, namelijk de geboortestickers. Ook de geboortestickers zijn 20 cm tot en met 60 cm breed. Schattige geboortestickers zijn bijvoorbeeld voetjes, een schaapje of een beertje, ook stoere stickers zoals een ster zijn leuk om op te plakken of om cadeau te geven!

Naast deur- en muur stickers en raamstickers hebben we ook krijtbordstickers. Deze stickers zijn alleen verkrijgbaar in het zwart. Voorbeelden van leuke krijtbordstickers zijn een mooi kasteel en een stoere brandweerauto. Super handig is een weekplanner voor het hele gezin!

Trouwstickers zijn leuk om cadeau te geven! Trouwstickers zijn er voor op de muur, het raam en voor het de muur en deur. Voorbeelden van trouwstickers zijn leuke hartjes of een bruidspaar.

Muur- en deurstickers en krijtbordstickers zijn te plakken op gladde ondergronden. Alle stickers zijn eenvoudig op te plakken en voorzien van een handleiding. Ze zijn te verwijderen zonder lijmsporen. Leuk om de babykamer of kinderkamer mee te decoreren of leuk om cadeau te geven!