Tennisspullen bedrukken

Het personaliseren van tennisproducten is een geweldige manier om uw enthousiasme voor deze sport te laten zien en om u of de stijl van uw tennisclub uit te drukken. Of u nu een professionele speler, een clublid of gewoon een recreatieve tennisliefhebber bent, het bedrukken van uw tennisspullen zorgt voor extra tennis plezier en betrokkenheid bij uw tennisclub!

Leuke producten met naam voor Tennis

  • Persoonlijk bedrukte producten speciaal voor tennis
  • Kies je eigen afbeeldingen en naam/tekst
  • Altijd een origineel item!

Tennis is al een jarenoude sport, leuk om te doen voor recreatie bijvoorbeeld op vakantie, maar ook voor wedstrijden. Voor deze sport is de tennistas perfect geschikt. Hier kun je je sportschoenen en tennisracket handig in meenemen.

Ook kan de gewone sporttas goed gebruikt worden voor tennis. Deze is groot dus er past veel in.

Stoere sportshirts zijn te bedrukken in veel verschillende kleuren en maten. Je kunt kiezen uit leuke tennisafbeeldingen met je eigen naar erop. Ook softshell jacks, capuchonsweaters en capuchonvesten zijn er in leuke kleuren en te bedrukken met naam en/of afbeelding. Ook te ontwerpen voor volwassenen.

Goed blijven drinken is belangrijk tijdens het sporten. Bedruk je eigen bidon met naam in verschillende kleuren. De aluminium bidon is bedrukken met naam en/of afbeelding, net zoals de welbekende Dopper met super handige sportcap.

Kortom, allemaal leuke en handige producten speciaal voor tennis. Ontwerp nu je persoonlijke producten!