Koffertje hout bedrukken

Dit houten koffertje is perfect voor het meenemen van speelgoed, zoals een lievelingsknuffeltje, speelgoedautootjes of een setje stiften met een schriftje. Met al dat leuks erin ben je verzekerd van urenlang speelplezier. En het leukste is natuurlijk dat je de deksel kan laten bedrukken met een naam en een printje.

Speelgoedkoffertje hout

Dit speelgoedkoffertje, gemaakt van hout, ziet er schattig uit én is handig. Je kindje kan het gebruiken voor speelgoed, voor kleurpotloden, nagellakjes, autootjes of noem maar op. Er kan van alles in opgeborgen worden, waardoor je kindje zijn of haar spulletjes gemakkelijk met zich mee kan nemen. Doordat het houten koffertje een handvat heeft, is het ook nog gemakkelijk te tillen. Ideaal!

Houten koffertjes

Houten koffertjes zijn op dit moment erg populair. De neutrale kleur past bij jongetjes en meisjes. Ook staat het mooi in elke kinderkamer. Toch maak je bij simply colors het koffertje net wat specialer door er een print naar keuze op te laten bedrukken. Denk aan een bedrukking met vrolijke diertjes, of denk aan een koffertje met het thema van de ruimte. Hierop staat bijvoorbeeld een raket en een maan. Of houdt jouw kindje heel erg van bloemetjes? Ook kan je het super clean houden door er alleen een naam in een gaaf lettertype op te laten bedrukken. Alles is mogelijk!

Ook kan je het meenemen naar een restaurant met speelgoed erin, zodat de kids zich kunnen vermaken. Gebruik het als logeerkoffertje om mee te nemen naar opa en oma. Het is op allerlei verschillende manieren te gebruiken!

Producteigenschappen

  • Materiaal: grenen hout
  • Afmeting: 23 x 16,9 x 9 cm
  • Met een mooi leren handvat
  • Te gebruiken als kraamcadeau, speelgoedkoffertje of om spulletjes in te bewaren