Joint promotions met simply colors

Wilt u de verkopen van uw product(en) stimuleren door het aanbieden van een gepersonaliseerd artikel met een naam van uw klant? Ziet u een match met simply colors? Laten we onze krachten bundelen en een samenwerking aangaan. Met o.a. DryNites (Kimberly Clark), ING, Phillips Avent, ABN Amro, Nutricia, Canex en Fred & Ed hebben wij al eerder succesvolle acties gehad.

Hoe werkt het?

Er zijn diverse mogelijkheden om een product aan te bieden. Dit kan met korting, door te sparen of gratis bij aankoop van 1 of meer producten. Op basis van uw wens doen wij een voorstel van producten dat binnen het budget en spaarmethode valt.

Communicatie

U doet de communicatie van de actie en wij doen de rest. Wij zorgen voor de inkoop van de producten, uitgifte kortingscodes, maken van (mobiele) actiesites en natuurlijk voor de personalisatie en verzending van het product.

Producten

Door onze expertise op het gebied van personalisatie kunnen wij voor elk budget uit een assortiment van meer dan 150 producten kiezen.

Bent u geintereseerd in de mogelijkheden, neem dan contact op met Alison Balster op +31 (0)35 603 8218 of mail naar bedrijven@simplycolors.nl

Voordelen

  • samenwerken met een A- merk
  • invulling van promotie met een gepersonaliseerd product
  • snelle terugkoppeling
  • simply colors neemt al het werk uit handen
Godelieve van haver
17-3-2023
"prachtige T-shirts"
starstarstarstarstar
Maaike Dv Devlieghe
17-3-2023
"Super leuke geschenken mijn klein kind kan niet meer zonder een konijn dus hebben we hem nu al in 3 formaten gekocht met naam erop raad iedereen aan eens te kijken op site voor ieders wat wils ❤️❤️❤️"
starstarstarstarstar
Leen
15-3-2023
"Ik had mijn artikel toegestuurd gekregen met een verkeerde naam erop gedrukt. 1 mail en een telefoontje met de klantendienst, en het probleem werd onmiddellijk aangepakt, de volgende dag zat het correcte artikel in mijn bus. Zeer tevreden van de vriendelijke en snelle service! Dankjewel!"
starstarstarstarstar