Wonen - Spelen

Speelgoed met naam

  • Speelgoed bedrukt met eigen naam
  • Alle producten zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren
  • Kies je eigen afbeeldingen en naam/tekst
  • Altijd een origineel item!

Speelgoed is er in overvloed. In speelgoedwinkels vind je de leukste producten, maar... het lijkt allemaal veel op elkaar. De oplossing? Gepersonaliseerd speelgoed! Wij hebben speelgoed voor de allerkleinsten, maar ook voor de grotere kids.

Voor de kleinste zijn knuffels met naam leuk om cadeau te geven of om te hebben voor je kleintje. Konijnenknuffels, knuffelberen of cubbies. Cubbies zijn allemaal verschillende knuffeldieren voor jongens en meisjes. Een leuk beertje, olifantje en muisje of een stoere draak en krokodil. Er is veel keus en je gekozen tekst wordt erop geborduurd.

Naast deze grote knuffels hebben we ook lieve schattige knuffeldoekjes van Dikkie Dik en Woezel en Pip, maar ook een lief konijntje, aapje of olifantje kun je bij ons laten borduren.

In de box op hun leuke boxkleed kunnen ze hier lekker mee spelen. Om na het spelen alles weer netjes te maken hebben we een mooie box opbergzak. De leuke knuffeltjes moeten natuurlijk overal mee naar toe met het koffertje met naam.

Een houten bakfietsje voor de jongere kinderen en een houten loopfietsje voor de ouderen kids. Leuk om deze persoonlijk te maken met een tekst en/of afbeelding!

Lekker bouwen met de gekleurde Kapla plankjes, TomTect of stoere bouwstenensets. De leuke kampeerwagen, paardentrainer en het restaurant of de stoere brandweerwagen, tank of graafmachine. Er zijn super veel soorten bouwstenensets te personaliseren. Toch meer van het zelf bouwen? Ook losse bouwstenen en een bouwplaat zijn te verkrijgen.

Kinderen moeten natuurlijk wel blijven buitenspelen. Super stoer als je een bal hebt met eigen naam erop. Met een Hollande leeuw of alleen je naam. De voetballen zijn te bedrukken in de kleuren wit, rood en oranje.

Na al dat spelen kun je lekker relaxen in het zitzak stoeltje die verkrijgbaar is in super veel leuke kleuren! Ontwerp hier je eigen zitzak stoelt