Kraamcadeau met naam

Kraamcadeau met naam, op deze pagina zie je alle mogelijkheden die wij bieden voor het ontwerpen van een origineel en persoonlijk kraamcadeau. Want hoe leuk is het om een cadeautje te geven met de naam en misschien wel de geboortedatum van het kindje erop? Een lekker zacht badjasje, geborduurd met de naam van het kindje of het eerste setje kleding? Bij ons ben je aan het juiste adres voor een leuk en variabel kraampakket met naam.  Van knuffelbeer tot aan bakfietsje zit er altijd iets in ons assortiment wat precies past bij jouw wensen.

  • Kraamcadeaus van €25 - €95 

  • Vul de naam van het kindje in, de geboortedatum en jouw kraamcadeau staat klaar!

  • Altijd een origineel kraamcadeau

  • Alle producten zijn ook los verkrijgbaar
  • 100% persoonlijk

De eerste ontmoeting met de baby is het meest speciaal. Maak dit moment nu nog leuker met een persoonlijk kraamcadeau met naam. Ben je op zoek naar een ander leuk cadeautje welke ook helemaal naar wens te personaliseren is? Bekijk dan eens één van deze pagina's; zwanger & geboorte of baby accessoires. Ook hierin hebben wij een uitgebreid assortiment.

Ook is het altijd leuk om niet alleen voor de baby iets mee te nemen maar eventueel ook voor het broertje of zusje. Geef je iets persoonlijks, maak je het cadeautje nog meer speciaal. Gegarandeerd dat je een lach op de gezichten ziet verschijnen.

Ben je een bedrijf en ben je opzoek naar een kraamcadeau voor de kersverse papa of mama uit jou bedrijf? Dan kan je het beste even contact opnemen met bedrijven@simplycolors.nl. Zij kunnen je verder helpen met zelfs een kraamcadeau met eigen bedrijfslogo. Zij zullen gegarandeerd met een mooi en origineel ontwerp komen.

Bekijk ook: