Kraamcadeau met naam

Ben je op zoek naar een persoonlijk en uniek kraamcadeau? Kies dan één van onze samengestelde giftboxen. Wij hebben een leuke selectie gemaakt van de mooiste items en deze samengevoegd in verschillende pakketten. Zowel voor jongens als voor meisjes is er wel iets wat leuk is! Al onze kraamcadeautjes worden met naam gepersonaliseerd en zijn daarom uniek en waardevol om te geven en te krijgen!

Gepersonaliseerde kraamcadeaus

Het vinden van originele kraamcadeaus met naam kan een enorme uitdaging zijn, omdat er zo ontzettend veel opties zijn waar je uit kan kiezen. Hoe leuk is het om een cadeautje te geven waar de naam en misschien ook de geboortedatum van het kindje op staat? Niet alleen leuk, ook erg populair, omdat met een kraamcadeau met naam jouw cadeautje een persoonlijke touch krijgt, omdat jij écht moeite hebt gedaan voor het vinden van een geschikt cadeau. We hebben verschillende leuke cadeau pakketten samengesteld. Je hebt de keuze uit pakketten waar Happy Horse producten met naam in zitten. Het pakket 'some bunny loves you' valt vast en zeker in de smaak bij de ontvanger! Ook kan je kiezen uit een pakket met een lekker zacht badjasje geborduurd met naam voor het kindje. Dit kraampakket heeft de naam 'relax and refresh'.

Bij ons ben je zeker weten aan het juiste adres voor leuke kraamcadeaus met naam. Van knuffelbeer tot aan bakfietsje, je vindt altijd wel iets in ons assortiment wat precies past bij jouw wensen.

Origineel baby cadeau met naam

De eerste ontmoeting met de baby is altijd heel speciaal. Maak dit moment nu nog leuker met een persoonlijk en origineel kraamcadeau met naam. Een gepersonaliseerd kraamcadeau is een geweldige manier om iets unieks aan de ouders van een pasgeboren baby te geven. Er zijn verschillende mogelijkheden, variërend van gepersonaliseerde babykleding, dekens en knuffels tot gepersonaliseerde fotolijsten en sieraden. Ook voor andere gelegenheden bieden wij leuke cadeautjes die helemaal naar wens te personaliseren zijn. Bekijk bijvoorbeeld eens onze zwangerschapscadeaus of baby accessoires. Ook hier vind je een uitgebreid assortiment aan producten waar je een naam op kunt zetten.

Daarbij is het niet alleen leuk om iets voor de baby mee te nemen, maar eventueel ook voor het broertje of zusje. Als je iets persoonlijks geeft, maak je het cadeautje nog specialer. Gegarandeerd dat je een lach op de gezichten ziet verschijnen.

Praktisch of sentimenteel baby cadeau

Een baby cadeau met naam kan zowel praktisch als sentimenteel zijn. Denk bijvoorbeeld aan een gepersonaliseerde romper met de naam van de baby erop of een zachte deken met de initialen van de baby erop geborduurd. Deze cadeaus kunnen gebruikt worden bij de dagelijkse zorg voor de kleine en zal later ook worden gekoesterd vanwege alle herinneringen die een product met zich meebrengt.

Naast de naam van de baby kun je ook hele andere prints toevoegen. Denk aan persoonlijke details als de geboortedatum of gewoon een leuk icoontje of lieve boodschap. Dit maakt het kraamcadeau nog specialer en onvergetelijk voor de ouders.

Samengestelde kraamcadeau pakketten

Heb je meerdere leuke items gezien die goed bij elkaar passen en wil je er graag een cadeaudoos omheen, dan zijn onze samengestelde cadeaupakketten perfect. Zoek de items die jij graag wil bestellen tussen de pakketten en jouw cadeaus kun je direct na elkaar personaliseren.

Kraamcadeau voor bedrijf nodig?

Ben je op zoek naar een kraamcadeau voor een kersverse papa of mama uit jouw bedrijf? Laat dan één van de kraamcadeaus personaliseren of neem contact op met bedrijven@simplycolors.nl. Wij helpen jou graag verder met het maken van een kraamcadeau met bedrijfslogo.

  • Kraamcadeaus van €25 - €95
  • Vul de naam van het kindje in, de geboortedatum en jouw kraamcadeau staat klaar!
  • Altijd een origineel baby cadeau
  • Alle producten zijn ook los verkrijgbaar
  • 100% persoonlijk