Originele kraamcadeaus gepersonaliseerd met naam

Kraamcadeau

Kraamcadeau met naam

Op deze pagina zie je alle mogelijkheden die wij bieden voor het ontwerpen van originele kraamcadeaus met naam. Hoe leuk is het om een cadeautje te geven waar de naam en misschien ook de geboortedatum van het kindje op staat? We hebben verschillende leuke cadeau pakketten samengesteld. U heeft de keuze uit kraampakketten waar Happy Horse producten met naam in zitten. Het pakket 'some bunny loves you' valt vast en zeker in de smaak bij de ontvanger! Ook kunt u kiezen uit een pakket met een lekker zacht badjasje, geborduurd met de naam van het kindje. Dit kraampakket heeft de naam 'relax and refresh'.

Bij ons bent u zeker weten aan het juiste adres voor leuke geboortegeschenken met naam. Van knuffelbeer tot aan bakfietsje, u vindt altijd wel iets in ons assortiment wat precies past bij uw wensen.

Origineel kraamcadeau

De eerste ontmoeting met de baby is altijd heel speciaal. Maak dit moment nu nog leuker met een persoonlijk en origineel geboortecadeau met naam. Bent u op zoek naar een ander leuk cadeautje welke ook helemaal naar wens te personaliseren is? Bekijk dan eens één van deze pagina's; zwanger & geboorte of baby accessoires. Ook hier vindt u een uitgebreid assortiment.

Daarbij is het niet alleen leuk om iets voor de baby mee te nemen, maar eventueel ook voor het broertje of zusje. Als u iets persoonlijks geeft, maakt u het cadeautje nog specialer. Gegarandeerd dat u een lach op de gezichten ziet verschijnen.

Zoekt u een kraamcadeau voor een kersverse papa of mama uit uw bedrijf? Dan kunt u contact opnemen met bedrijven@simplycolors.nl. Zij kunnen u verder helpen met het maken van een kraamcadeau met eigen bedrijfslogo.

  • Kraamcadeaus van €25 - €95
  • Vul de naam van het kindje in, de geboortedatum en jouw kraamcadeau staat klaar!
  • Altijd een origineel kraamgeschenk
  • Alle producten zijn ook los verkrijgbaar
  • 100% persoonlijk
Godelieve van haver
17-3-2023
"prachtige T-shirts"
starstarstarstarstar
Maaike Dv Devlieghe
17-3-2023
"Super leuke geschenken mijn klein kind kan niet meer zonder een konijn dus hebben we hem nu al in 3 formaten gekocht met naam erop raad iedereen aan eens te kijken op site voor ieders wat wils ❤️❤️❤️"
starstarstarstarstar
Leen
15-3-2023
"Ik had mijn artikel toegestuurd gekregen met een verkeerde naam erop gedrukt. 1 mail en een telefoontje met de klantendienst, en het probleem werd onmiddellijk aangepakt, de volgende dag zat het correcte artikel in mijn bus. Zeer tevreden van de vriendelijke en snelle service! Dankjewel!"
starstarstarstarstar