Little Dutch speelgoed

  • Binnen 3 minuten gepersonaliseerd
  • Voor 14.00 besteld, morgen verzonden
stippellijn Simply Colors
Little Dutch met naam categoriepagina

Little Dutch speelgoed

Little Dutch is een Nederlands label voor baby's, peuters en kleuters. De collectie van Little Dutch bestaat uit veelzijdige producten die even interessant als praktisch zijn. Voor in huis of voor onderweg. Voor je eigen kindje of om cadeau te geven. Simply colors heeft een leuke selectie houten speelgoed uit het assortiment van Little Dutch gekozen om op een hoogwaardige manier te bedrukken of te graveren met naam.

stippellijn Simply Colors

Little Dutch speelgoed kopen

Little Dutch wil zowel het ouderschap als de ontwikkeling van ieder kind zoveel mogelijk ondersteunen. Wat de dag ook brengt. De designs zijn daarom even functioneel als fascinerend. Ze geven veel plezier, zorgen voor het nodige comfort en brengen extra gemak. Little Dutch makes everyday happiness more happy. Voor Little Dutch is kwaliteit even belangrijk als het ontwerp. De producten worden met grote zorg samengesteld en uitvoerig getest. We kiezen voor verrassende details. En werken met de mooiste materialen. Zodat we kinderen en hun ouders kunnen omringen met heel veel liefde, comfort en speelplezier.

Houten speelgoed van Little Dutch

Little Dutch staat bekend om de collectie houten speelgoed voor baby's, peuters en kleuters. Het assortiment van Little Dutch houten speelgoed bestaat uit vele accessoires voor op de kinderkamer die niet alleen leuk zijn om mee te spelen, maar ook er super clean en verzorgd uitzien. Het houten speelgoed is van hoogwaardige kwaliteit, kleurrijk en educatief. Van puzzels en blokken tot treinen en keukensets, er is voor elk kind wel iets te vinden. Wat Little Dutch nog specialer maakt, is de mogelijkheid om het speelgoed met naam te laten bedrukken. Met Little Dutch speelgoed met naam kan je een uniek en persoonlijk cadeau creëren dat de fantasie van kinderen stimuleert. Zet hun naam op een houten treinwagon of blokkenset en geef de kinderen een speelervaring die ze voor altijd zullen koesteren.

Houten speelgoed als cadeau

Houten speelgoed is altijd een mooi en duurzaam cadeau. Massief hout zorgt ervoor dat kindjes jarenlang met dit speelgoed kunnen spelen. Bovendien ziet het speelgoed er door de kwaliteit en stijl er ook nog eens super leuk uit en is het dus een leuke accessoire voor op de babykamer, totdat ze ermee kunnen spelen.

Little Dutch producten met naam

Met aantrekkelijke texturen, vrolijke kleuren en aansprekende designs maakt Little Dutch speelgoed van iedere dag een nieuw avontuur. Deze producten zorgen dat kinderen worden uitgedaagd. Ze prikkelen de verbeelding en helpen om nieuwe vaardigheden te oefenen. Maar bovenal brengen ze extra plezier voor het hele gezin.

Simply Colors heeft een selectie gemaakt van mooie items die worden gegraveerd of met een mooie UV techniek worden bedrukt. Hierdoor worden deze mooie Little Dutch producten extra uniek en waardevol. Op deze manier creëer je een mooi en duurzaam kraamcadeau of verjaardagscadeau voor een kind. De selectie van Little Dutch wordt steeds uitgebreider.

Little Dutch hamberbank met naam

De Little Dutch hamerbank met naam is leuk voor kindjes vanaf 12 maanden. De hamerbank bevat 6 pinnen en een hamer waarmee kleine kindjes de pinnen door de hamerbank heen kunnen slaan. Vervolgens kan de hamerbank omgedraaid worden en kunnen ze weer opnieuw beginnen.

Little Dutch regenboog met naam

De houten regenboog van Little Dutch is super leuk voor kindjes door de kleuren die samen een vrolijk geheel vormen. De bogen kunnen los van elkaar op elkaar gestapeld worden en daarna weer eenvoudig in elkaar gezet worden. Kindjes vanaf 1 jaar zullen hier heel veel plezier van hebben. Met naam erop wordt dit item nog leuker en staat het ook nog eens super leuk op de kinderkamer.

Little Dutch driewieler gepersonaliseerd

Vanaf 2 jaar gaan kindjes hun evenwichtsorgaan ontwikkelen en om dit te stimuleren is een loopfiets een goed idee. De Little Dutch driewieler met naam is een leuke variant op een loopfiets. Hij ziet er super schattig uit en wij kunnen een leuke print voor jou maken om de driewieler te personaliseren.