Banner knuffels2400x750

Knuffels met naam

Ontwerp je eigen knuffel

Hier vind je een ruim assortiment knuffels met naam. Kies jouw favoriet en ontwerp je eigen knuffel. Een knuffel met naam is een mooi maar vooral ook persoonlijk cadeau om te geven. Al onze knuffels zijn van een zeer goede kwaliteit en gaan lang mee.

Knuffel kwijt geraakt?

Al onze knuffels worden voorzien van een naam en/of een leuke tekst en print. Dit betekent dat knuffels minder gauw zoekraken. Natuurlijk komt het geregeld voor dat je kleintje alsnog zijn of haar favoriete liefste knuffel kwijtraakt. Het is handig om altijd een reserve knuffel in de kast te hebben liggen. Dus bestel direct een extra knuffel en voorkom traantjes!

Knuffel personaliseren

Dankzij onze grote collectie knuffels is er altijd wel een passend vriendje dat bij jouw kindje, neefje of nichtje of iemand anders past. De Happy Horse knuffels borduren wij met naam in het oor of soms in het buikje van de knuffel. Ook hebben wij knuffels waarbij de buik bedrukt kan worden met naam en een hippe kleurenprint. Nog weer een andere leuke mogelijkheid is om voor onze beer met naam te kiezen. Deze beer krijgt een leuk gekleurd shirtje aan en dit shirtje bedrukken wij met naam. Keus genoeg dus om bij ons een knuffel te laten personaliseren.

Anja Stevens
21-5-2023
"Topkwaliteit, super snel geleverd"
starstarstarstarstar
Yamina Krossa
16-5-2023
"Snelle levering en mooie producten."
starstarstarstarstar
Stephaan Van Boven
14-5-2023
"Te laat gezien dat ik ons nieuwe adres nog niet had aangepast. Met een telefoontje snel en vriendelijk opgelost. TOP!"
starstarstarstarstar