Knuffels met naam

Een knuffel is vaak meer dan zomaar een pluche beest. Het kan een trouwe metgezel zijn, een vriendje en troost bieden aan klein en groot. Maar wat als die knuffel nog persoonlijker werd gemaakt? Dat kan door een knuffel met naam te laten maken. De naam van het kindje borduren wij voor je op een knuffel. Al onze zachte en leuke knuffels met naam vind je hier! Ruime keus in allerlei verschillende knuffels met naam en zowel borduren als bedrukken is mogelijk.

Ontwerp je eigen knuffel met naam

Iedereen kent het plezier van het geven en ontvangen van cadeaus, vooral als het gaat om iets dat speciaal en uniek is. Een van de meest unieke en betekenisvolle cadeaus die je kunt geven, is een knuffel geborduurd of bedrukt met de naam van de ontvanger. Deze knuffels zijn niet alleen heerlijk zacht en knuffelbaar, maar ze dragen ook een persoonlijk tintje waardoor ze extra speciaal aanvoelen. Een knuffel kan een cadeau zijn voor een kind, om hun nieuwe knuffel nog persoonlijker te maken. Maar het kan ook een herinnering zijn aan een speciaal moment, zoals een geboorte of een verjaardag. Een knuffel met een geborduurde naam kan ook een troost zijn voor volwassenen. Het kan een manier zijn om een geliefde persoon of huisdier te herinneren die er niet meer is.

Gepersonaliseerde knuffel kopen?

Hier vind je een ruim assortiment knuffels met naam. Met een breed scala aan opties qua stijlen, kleuren en materialen, kan je een knuffel kiezen die perfect past bij de persoonlijkheid van de ontvanger en de speciale gelegenheid. Kies jouw favoriet en ontwerp je eigen gepersonaliseerde knuffel. Een knuffel met naam is een mooi maar vooral ook persoonlijk cadeau om te geven. Al onze knuffels zijn van een zeer goede kwaliteit en gaan lang mee.

Knuffel met naam kwijt geraakt?

Een geborduurde naam op een knuffel is niet alleen mooi, het is ook praktisch. Het voorkomt dat de knuffel kwijtraakt of verward raakt met andere knuffels. Als de knuffel met naam per ongeluk wordt achtergelaten op school of bij een vriendje, kan het gemakkelijk worden teruggebracht naar de eigenaar. Het zorgt ook voor een gevoel van veiligheid en vertrouwen bij kinderen, omdat ze weten dat hun knuffel uniek is en dat niemand anders er een heeft met dezelfde naam erop. Al onze knuffels worden voorzien van een naam en/of een leuke tekst en print. Dit betekent dat knuffels minder gauw zoekraken. Natuurlijk komt het geregeld voor dat je kleintje alsnog zijn of haar favoriete liefste knuffel kwijtraakt. Het is handig om altijd een reserve knuffel in de kast te hebben liggen. Dus bestel direct een extra knuffel met naam en voorkom traantjes!

Knuffel personaliseren

Dankzij onze grote collectie knuffels is er altijd wel een passend vriendje dat bij jouw kindje, neefje of nichtje of iemand anders past. De Happy Horse knuffels borduren wij met naam in het oor of soms in het buikje van de knuffel. Ook hebben wij knuffels waarbij de buik bedrukt kan worden met naam en een hippe kleurenprint. Nog weer een andere leuke mogelijkheid is om voor onze beer met naam te kiezen. Deze beer krijgt een leuk gekleurd shirtje aan en dit shirtje bedrukken wij met naam. Keus genoeg dus om bij ons een knuffel te laten personaliseren.