Babyspeelgoed met naam bedrukken

Opzoek naar babyspeelgoed om cadeau te doen of voor je eigen kindje? Bij Simply Colors ben je aan het juiste adres en maak je het babyspeelgoed met naam extra speciaal door het zelf te ontwerpen.

Babyspeelgoed met naam bedrukken of borduren

Babyspeelgoed vind je overal in alle soorten en maten. Alleen maakt Simply colors het verschil doordat het persoonlijk te bedrukken is met de naam van het kindje. Een houten bakfietsje met naam is het ideale cadeau bij de geboorte of de eerste verjaardag! Ook de zitzakstoeltjes met naam of en knuffel met naam brengen bij de kleine of de ouders gegarandeerd een grote glimlach op het gezicht.

Knuffels met naam

Bekijk onze uitgebreide collectie van knuffels met naam. Van het merk Happy Horse, Cubbies tot andere schattige beren vind je in onze shop. Ook breiden wij geregeld de webshop uit met nieuwe knuffelvriendjes. Kinderen kunnen niet meer zonder hun knuffels en nemen hun favoriete knuffel of speelgoed het liefst overal mee naartoe. Stop ze in een koffertje met eigen naam of met een vrolijke afbeelding. Al het speelgoed is te bedrukken met logo's afbeeldingen, en tekst in kleur naar keuze. Zo ontwerp je het helemaal zelf en 100% persoonlijk!

Babyspeelgoed opbergen?

Op zoek naar een handige maar toch leuke manier om al dat speelgoed op te bergen? Ga dan voor een handige opbergzak met naam of voor een papieren opbergzak waar je al dat speelgoed in kwijt kunt. Ook deze zijn helemaal naar wens te bedrukken.

Naast deze opbergzakken vind je hier ook houten opbergboxen in twee verschillende maten. Deze zijn ook helemaal zelf te personaliseren met bijvoorbeeld een geboortedatum. Leuk voor je eigen kindje, maar ook fantastisch om cadeau te geven. Hier kunnen ook alle eerste cadeautjes of kleertjes van de baby in bewaard worden.

Is het cadeautje voor een pasgeboren baby dan is het ook superleuk om een kraamcadeau pakket te geven! Ook deze zijn helemaal zelf te ontwerpen en te personaliseren.