Babyspeelgoed met naam

  • Speelgoed voor de allerkleinsten

  • Alle producten zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren

  • Kies je eigen afbeeldingen en naam/tekst

  • Altijd een origineel item!


Opzoek naar babyspeelgoed om cadeau te doen of voor je eigen kindje? Bij Simply Colors maak je het speelgoed extra speciaal door het zelf te ontwerpen.


Babyspeelgoed is er in overvloed. In speelgoedwinkels vind je de leukste producten, maar... het lijkt allemaal veel op elkaar. De oplossing? Gepersonaliseerd speelgoed! Een houten bakfietsje met naam is het ideale cadeau bij de geboorte of de eerste verjaardag! Ook de zitzakstoeltjes met naam of en knuffelbeer met naam brengen bij de kleine of de ouders gegarandeerd een grote glimlach op het gezicht.


Kinderen kunnen niet meer zonder hun knuffels en nemen hun favoriete speelgoed het liefst overal mee naartoe. Stop ze in een koffertje met eigen naam of met een vrolijke afbeelding. Laat een leuke Happy Horse konijnenknuffel of een schattig knuffeldoekje met eigen naam borduren.


Ben je bang bedolven te raken onder al het babyspeelgoed? Ga dan voor een handige boxzak met naam, waar je alle babyspeeltjes kwijt kunt. De boxzakken met naam zijn er in 4 vrolijke kleuren en kunnen helemaal naar eigen wens gepersonaliseerd worden. Nog zo’n super leuk kraamcadeau met naam! Of ga voor een klassieke teddybeer om jouw zwangere vriendin te verrassen met een lief gebaar.


Niet alleen de boxzak met naam is een handige oplossing om babyspeeltjes in kwijt te kunnen. Ook de papieren opbergzak is perfect om niet bedolven te raken onder al het babyspeelgoed en de vele kraamcadeautjes.


Ontwerp jouw item! 


Bekijk ook: 
koffertjes met naam
zwanger en geboorte
babykleding
babykamer
babyaccessoires