Kerstcadeaus met naam bedrukken

Het personaliseren van kerstcadeaus met een naam, tekst, foto of een leuke print kan een gewoon cadeau omtoveren tot iets buitengewoon unieks en memorabels.Denk aan kookschorten, versierd met de favoriete recepten of een grappige kookuitspraak; kersttruien, met een foto van het gezicht van de ontvanger of een naam die op de voorkant wordt gedrukt; kerstballen, gedecoreerd met gezinsnamen of speciale data, of wijnglazen, gegraveerd met een speciale boodschap of initialen. Kerst is het seizoen van geven, maar ook van herinneringen maken,

Kerstcadeaus met naam

Kerst is de meest gezellige periode van het jaar. We eten gezellig met onze familie en vrienden en geven elkaar cadeautjes. Maak het etentje persoonlijk met servetten met naam of een tafelloper met een eigen tekst. Of voor de kinderen een placemat met naam! Voor de allerkleinste is het leuk om een bordje met Rudolf te ontwerpen.

Op zoek naar een origineel cadeau voor de gastvrouw of gastheer? Denk eens aan een kookschort met naam of mok met persoonlijke tekst! Te bedrukken met allerlei bijpassende afbeeldingen. Geef je huis een kerstsfeer met kussenhoesjes met bijpassende opdruk of kerststickers voor op het raam. De kinderen maak je super blij met ieder hun eigen kerstmuts met naam of kerstsok met naam. Ze zullen het fantastisch vinden! Of voor de allerkleinsten een T-shirt of rompertje met opdruk “Kerst(b)engel”, “Kerstmiss” of “Mijn eerste Kerst”.

Of een leuke kersttrui met Rudolph of een elfje erop. Een glazen kerstbal waar de tekst en/of afbeelding ingegraveerd wordt. Of een super leuke cubbies knuffel van Rudolph het Rendier met eigen naam! Allemaal leuke cadeautjes om te geven en te krijgen.

Mooi om op tafel te zetten tijdens de feestdagen zijn wijnglazen en champagneglazen. De wijnglazen zijn er voor rode en witte wijn en de tekst en/of afbeelding wordt in het glas gegraveerd.

Naast deze ideeën zijn er nog tal van andere items die je kunt personaliseren voor een uniek kerstcadeau. Van gepersonaliseerde kalenders en muismatten tot mokken en kussens, de mogelijkheden zijn eindeloos. Het belangrijkste is dat het cadeau afkomstig is van het hart en laat zien dat je om de ontvanger geeft.

Persoonlijke Kerstgeschenken: Ontwerp persoonlijke Kerstgeschenken in een Kerstpakket voor uw werknemers en relaties. Onze producten zijn te bedrukken met naam en/of bedrijfslogo.