Valentijncadeaus met naam categorie pagina

Valentijn cadeaus met naam

stippellijn Simply Colors

Valentijn cadeaus met naam

Valentijnsdag is dé dag om jouw liefje te verwennen. Ben je nog op zoek naar een persoonlijk cadeautje? Onze Valentijn cadeaus zijn te bedrukken met naam en daarom een uniek cadeautje voor jouw Valentijn. Deze romantische dag moet je natuurlijk wel goed vieren!

Valentijnsdag cadeaus

Wat onze cadeautjes zo uniek en speciaal maakt, is dat je ze kunt bedrukken met eigen bedachte tekst, quotes, leuke afbeeldingen en natuurlijk de naam van jouw Valentijn. Onze afbeeldingen zijn speciaal ontworpen voor deze bijzondere dag, dus zijn helemaal Valentijnsdag gerelateerd. Valentijn cadeaus met naam zijn de leukste cadeaus om te geven.

Onze mega knuffelbeer draagt een shirtje waar je een afbeelding met tekst en naam op kunt laten bedrukken. De knuffelbeer is 100 cm hoog, maar het maakt niet uit hoe groot hij is, hij blijft super schattig. Maar als je deze knuffel toch te groot vindt, dan kun je ook kiezen voor een maatje kleiner. Een super zachte Happy Horse knuffel met een shirtje in allerlei verschillende kleuren en ook hier kun je een eigen tekst en afbeelding kiezen.

Is jouw vriend een non-stop koffie drinker, of jouw vriendinnetje een echte theeleut? Dan is de Valentijns mok met printje en tekst en/of afbeelding aan de binnenkant van de mok een perfect Valentijn cadeau. Of laat wat lieve woorden bedrukken op een gekleurde mok in zijn of haar lievelingskleur...

Houdt hij of zij van koken, dan is een kookschort met naam en een mooie zwarte ovenwant/BBQ want leuk om te geven. Maar een wijnglas met leuke tekst of een champagneglas met naam is ook super persoonlijk voor iemand die wel van een lekker drankje houdt. En hierbij een mooie houten gegraveerde borrelplank voor wat lekkere borrelhapjes bij de wijn. Een wat groter Valentijn cadeau is de badjas voor dames en heren, waarop je de initialen of naam op kunt laten borduren. Borduren zorgt ervoor dat de opdruk er nooit afgewassen kan worden. De badjassen zelf zijn ook van zware en zeer goede kwaliteit.

Valentijns cadeautje in cadeauverpakking

Kortom, een hele hoop super leuke en persoonlijke Valentijn cadeaus voor jouw Valentijn. Maar hoe je jouw unieke cadeautje helemaal afmaakt, is met onze gepersonaliseerde cadeaudozen. Deze zijn te bestellen in de kleuren roze, blauw en zilver en te bedrukken met naam en leuke, bij jouw Valentijns cadeau passende, afbeelding. Ontwerp nu het perfecte Valentijn cadeau met naam!

Wat dacht je van een mooi houten hart met persoonlijke tekst of een houten tekstbord met een lieve tekst. Een foto lijstje voor jullie mooiste momenten samen of een lief valentijn beertje. Een mooi theeglas, gekleurde mok of conische mok met een lieve tekst en/of afbeelding. Of een lieve sticker op de muur met ''Liefde is ...''

Leuk en super lekker zijn een glazen potje met jelly beans, chocolade hartjes of snoephartjes. Of een hart blik

Tip: Wil je je geliefde ten huwelijk vragen op een originele manier en heb je al kinderen? Laat een t-shirt bedrukken met de tekst ''Papa, wil je met mama trouwen?'' Reken maar dat zij ''Ja!'' zegt!

Valentijncadeaus met naam categorie pagina

Valentijn cadeaus met naam

stippellijn Simply Colors