banner-Houten opbergdoos-2700x400

Houten opbergdoos met naam

  • Opbergdoos van hout voor in een baby- of kinderkamer
  • Beschikbaar in medium en groot
  • Te bedrukken met naam en/of afbeelding
  • Altijd een origineel item!

Wat maken die kleintjes toch veel rommel als ze aan het spelen zijn... De houten opbergdoos is een leuke en perfecte manier om de slaapkamer of woonkamer netjes te houden.

De opberg doos heeft een handige schuifdeksel en is er in twee verschillende maten. De medium maat met de afmetingen 35x25x18,3 cm en de grote maat van 37,4x34x28,3 cm.

Super leuk om zo'n houten box cadeau te doen aan iemand of om het voor je eigen kindje te laten bedrukken.

Houten opbergdoos ontwerpen

Er is een grote keus uit opdrukken zoals alleen de naam, alleen een afbeelding en zelfs een naam met een afbeelding. Er zit vast wel iets bij voor die kleine. Opdrukken met Woezel en Pip, Dikkie Dik of Hello Kitty, maar ook ontzettend veel leuke naamlogo's. Een stoere brandweerauto of raceauto voor een jongen of een unicorn voor een meisje.

Gepersonaliseerde kinder spullen

Maar niet alleen de houten opbergdoos is met naam te bedrukken... Wij bedrukken namelijk ook het speelgoed voor in de box. Leuke knuffels met naam, zoals een Happy Horse konijntje, een grote olifant of een teddybeer met T-shirt voor de hele kleintjes. Voor de grotere kinderen zijn bouwstenensets of Kapla ontzettend leuke producten.

Naast de opbergdoos is er nog een ander handig product om het speelgoed in te stoppen, namelijk een papieren opbergzak. Ook te bedrukken met naam en/of afbeelding en beschikbaar in klein en groot.

Voor in de babykamer en kinderkamer hebben wij super leuke producten voor de kleintjes. Deze zijn leuk voor je eigen kind, maar zeker ook om cadeau te geven.

Ontwerp je eigen houten opbergdoos met naam en/of afbeelding. Jouw cadeautje kan niet persoonlijker!

Producteigenschappen

  • Middel: 35x25x18,3cm
  • Groot: 37,4x34x28,3cm
  • Met schuifdeksel
Martine Lauwers
26-3-2023
"Snelle service, mooie afwerking"
starstarstarstarstar
Julie
23-3-2023
"Super. De kwaliteit van een prentje was niet goed en er werd me een mail gestuurd of ik geen betere foto had. Nadien toonde ze me het resultaat met nieuwe foto. Ben heel tevreden met eindproduct. De service is super. Het was niet de eerste keer dat ik hier bestelde en ben tot nu toe heel tevreden. Ik raad deze site zeker aan."
starstarstarstarstar
Martine Platteau
23-3-2023
"Alles perfect zoals beschreven"
starstarstarstarstar