Happy Horse met naam: knuffels en knuffeldoekjes

Hier treft u de allergrootste collectie Happy Horse knuffels en knuffeldoekjes! Happy Horse is dé ontwerper van zachte, eigenwijze knuffeldieren. De knuffels en knuffeldoekjes van Happy Horse zijn en blijven mooi, zacht én duurzaam. Een groot deel van de producten van Happy Horse kan geborduurd worden, wat wij doen met zorg en hoge kwaliteit. Wat u er ook op gaat zetten, een naam is altijd een goed idee! Het Happy Horse konijn Richie kan op beide oren bedrukt worden, dus dan kunt u ook nog voor een leuke tekst of de geboortedatum kiezen. Kies uit één van de hoogwaardige kleuren borduurgaren.

Knuffels van Happy Horse met naam geborduurd

Knuffelen is toch wel iets waar we allemaal van houden? Ook kindjes houden van knuffelen en wat is er nou leuker dan knuffelen met een super zachte Happy Horse knuffel. Ons assortiment aan Happy Horse knuffels is ontzettend groot en leuk! De allerschattigste en ook grootste knuffels vindt u bij ons. De Happy Horse knuffels en knuffeldoekjes kunnen worden geborduurd met naam. Leuk om een knuffel met naam cadeau te geven!

Verschillende Happy Horse knuffels

Het Happy Horse konijn Richie is de meest populaire knuffel. Deze is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en in drie verschillende maten (38 cm/58 cm/92 cm). Match bij deze leuke knuffels het Happy Horse knuffeldoekje Richie die te borduren is in dezelfde kleuren als het grote konijn. Of bestel de musical knuffel Richie waar muziek uit komt als u aan de staart trekt. Naast deze zachte Richie knuffels is er ook de linnen Richie knuffel in het ivoor, zeegroen en zalmroze. De andere konijnenknuffel heeft de naam Reece en is verkrijgbaar in het grijs/wit, blauw/wit en roze/wit.

Is uw kleintje gek op honden? Dan zijn de Happy Horse hond Jax en David super toepasselijk. De naam kan worden geborduurd op het hangoor van de knuffel hond. Bij de honden knuffel met naam David past ook ons schattige knuffeldoekje David waar de opdruk op de buik geborduurd wordt. Ook de olifanten knuffels zijn heel erg leuk. De Enzo olifant is grijs en past bij het Enzo knuffeldoekje. De naam wordt bij Enzo olifant op het oor geborduurd en bij de knuffeldoekjes op de buik. Zo ook bij de Emily en Eddy olifanten knuffeldoekjes.

De Happy Horse leeuw Luke is een stoere knuffel, maar wel super knuffelbaar. De manen van de leeuwen knuffel zijn donker groen en de rest van de vacht is geel. Het tutteldoekje Luke heeft dezelfde manen en vacht en daarom passen ze zo leuk bij elkaar. Ook de dino Don en het vergelijkbare knuffeldoekje met naam passen bij elkaar. De dino knuffel is een grote knuffel van 65 cm en daarom heerlijk knuffelbaar. Naast al die grote knuffels en bijpassende knuffeldoekjes borduren wij ook nog een hoop andere leuke tutteldoekjes met naam. De baby knuffel Mickey is een aap knuffel doekje in vier verschillende kleuren. De giraffe knuffel is ook zo’n schattig tutteldoekje. Andere doekjes zijn bijvoorbeeld een wolf, muis, schaap en een super schattig kikkertje. De meeste Happy Horse knuffeldoekjes kunnen met naam worden geborduurd.

Happy Horse knuffel cadeau geven

Hoe leuk is het om zo’n persoonlijke knuffel cadeau te geven aan een kindje. Gepersonaliseerde cadeautjes zijn altijd zo uniek en leuk! Tip voor mama’s: bestel een reserve knuffel met naam, zodat uw kleintje nooit meer zonder haar knuffel moet. Ontzettend handig wanneer deze bijvoorbeeld kwijt raakt of heel erg vies geworden is.

Veilige knuffels

Behalve originaliteit, heeft Happy Horse veiligheid hoog in het vaandel staan. Alle producten uit de collectie van Happy Horse voldoen aan de hoogste Europese veiligheidsnormen en zijn voorzien van het CE-keurmerk. Bekijk ook onze andere veilige knuffels met naam.