Happy Horse konijn Richie met naam

Dit wereldberoemde Happy Horse Richie konijntje hopt graag jullie huisjes binnen. Wie kent onze Richie niet? Door de ruime keus in prachtige kleuren matcht dit konijn in vele kinderkamertjes. Deze mag niet ontbreken in je collectie! Extra origineel en bijzonder is de geborduurde naam in het oor.

Happy Horse konijn Richie

Het merk Happy Horse

Happy Horse is een bekend merk dat hoogwaardige knuffels produceert voor baby's en kinderen. Het merk staat bekend om zijn zachte en knuffelbare knuffels die de fantasie van kinderen stimuleren de vrije loop laten en troost bieden wanneer ze verdrietig zijn. Happy Horse hecht waarde aan kwaliteit en veiligheid, waardoor ouders met vertrouwen kiezen voor Happy Horse knuffels.

Het populaire knuffel konijn Richie met naam

Het Happy Horse konijn Richie is één van de meest geliefde knuffels onder kinderen. Met zijn zachte vacht en vriendelijke uitstraling wordt Richie al snel de favoriete knuffelvriend van jouw kleintje. Het knuffel konijn is ontworpen met oog voor detail, waardoor het de perfecte knuffel is voor zowel spelen als knuffelen. Kies jouw favoriete kleur van konijn Richie en laat hem personaliseren met de naam van jouw kleintje! Een gepersonaliseerde knuffel is leuk om te geven én te krijgen. Handig voor op de kinderopvang, zo weet je altijd welke knuffel van jou is!

Personalisatie met naam in het oor

Bij Simply colors wordt het Happy Horse konijn Richie nog specialer gemaakt door de mogelijkheid om de naam van de baby in het oor te laten borduren. Deze personalisatie voegt een uniek en persoonlijk element toe aan de knuffel, waardoor het een dierbaar aandenken wordt aan de eerste levensjaren van het kind. Wist je dat je beide oren kunt laten borduren? Zet bijvoorbeeld de naam van jouw kindje in het linkeroor en de geboortedatum in het rechteroor. Of ga voor de eerste en de tweede naam of de voornaam en de achternaam. Allerlei combinaties zijn mogelijk! Met personalisatie wordt het Happy Horse konijn een waardevol en betekenisvol cadeau dat voor altijd gekoesterd zal worden.

Een knuffel als kraamcadeau

Het geven van konijn Richie met naam als kraamcadeau is een doordacht cadeau waar de ouders van de pasgeboren baby vast en zeker blij van worden! Het knuffel konijn en de tutteldoekjes van het merk zijn in verschillende kleuren beschikbaar, zoals zeegroen, ivoor, licht roze, beige en mokka. Daarnaast is een knuffel of knuffeldoekje met naam super leuk om in een cadeaupakket te verwerken of te combineren met andere leuke items, zoals bijvoorbeeld het houten speelgoed van Little Dutch. De Happy Horse knuffel kan overal mee naartoe en is super zacht! Tip: bestel er eentje extra om traantjes te voorkomen wanneer je hem bent vergeten of wanneer die is verloren.

Producteigenschappen

 • Hoogte 38 cm of 58 cm
 • Eén regel tekst/naam per oor
 • Het borduren gaat door het oor (achterkant stiksel zichtbaar)
 • Personalisatie is geborduurd dus kindveilig!

Happy Horse konijn Richie organic

Duurzaamheid bij Happy Horse

Bij Happy Horse staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Het merk streeft ernaar om verantwoordelijke keuzes te maken in productieprocessen en materialen. Dit betekent dat Happy Horse van het populaire konijn Richie nu ook een duurzame variant aan het assortiment heeft toegevoegd die wij mogen personaliseren! Happy Horse konijn Richie organic is niet alleen een knuffel, maar ook een bewuste keuze voor het milieu!

Natuurlijke stof van het Happy Horse konijn

Het duurzame Happy Horse konijn Richie is gemaakt van hoogwaardige, natuurlijke materialen. De stof ziet eruit als teddystof en voelt daardoor ontzettend zacht aan. Ook is de stof daardoor veilig voor de gevoelige huid van baby's en peuters. Het gebruik van organisch katoen draagt bij aan een gezondere planeet en een betere toekomst voor komende generaties.

Het perfecte duurzame kraamcadeau

Een knuffel is een tijdloos en geliefd kraamcadeau. Het geven van een Happy Horse konijn Richie organic met naam geborduurd in het oor, voegt een persoonlijke touch toe aan dit speciale geschenk. Door een gepersonaliseerd kraamcadeau te geven, zul je zien dat de ouders zullen waarderen dat je tijd hebt gestoken in het zoeken naar het perfecte kraamcadeau. Het kraamcadeau wordt extra leuk als je ook het organic knuffeldoekje van konijn Richie laat personaliseren, neem snel een kijkje bij onze knuffeldoekjes met naam.

Personalisatie met geborduurde naam

Bij Simply Colors wordt de knuffel nog specialer door de mogelijkheid om de naam van de baby in het oor te laten borduren. Je kiest uit jouw favoriete lettertype en combineert deze met een kleur borduurgaren naar keuze. Ook is het mogelijk om beide oren te borduren. Zet bijvoorbeeld in het linkeroor de naam van het kindje en in het rechteroor de geboortedatum. Dit geeft de knuffel een uniek karakter en maakt het een waardevol aandenken aan de eerste levensjaren van het kind en zal daarom voor langere tijd bewaard blijven. De geborduurde naam voegt een persoonlijke touch toe aan Happy Horse konijn Richie organic, waardoor het een onvergetelijk cadeau wordt voor je kleintje.

Producteigenschappen

 • Hoogte 38 cm of 58 cm
 • Materiaal: pluche (ziet eruit als teddystof)
 • Eén regel tekst/naam per oor
 • Wasbaar tot 30 graden
 • Het borduren gaat door het oor (achterkant stiksel zichtbaar)
 • Personalisatie is geborduurd dus kindveilig!
 • Let op: doordat het Happy Horse konijn Richie organic van duurzaam materiaal is gemaakt, is deze variant iets duurder dan het reguliere knuffelkonijn