Happy Horse konijn Richie met naam

Dit wereldberoemde Happy Horse Richie konijntje hopt graag jullie huisjes binnen. Wie kent onze Richie niet? Door de ruime keus in prachtige kleuren matcht dit konijn in vele kinderkamertjes. Deze mag niet ontbreken in je collectie! Extra origineel en bijzonder is de geborduurde naam in het oor.

Happy Horse knuffel Richie met naam

Jouw persoonlijke Happy Horse knuffel met eigen naam! Leuk om mee te spelen en te knuffelen! Kies jouw kleur en ontwerp deze met eigen lettertype en borduurkleur. Deze Happy Horse Richie is ook leuk om in een cadeaupakket te verwerken of te combineren met andere leuke items bijvoorbeeld het houten speelgoed van het merk Little Dutch.

Happy Horse is een populair merk voor kinderknuffels en tutteldoekjes. De knuffels zijn er in verschillende pastelkleuren en warme kleuren zoals zeegroen, ivoor, lichtroze, beige, bruin en lichtblauw. De Happy Horse Richie, Mickey en de olifant knuffel en knuffeldoek zijn van super zacht materiaal gemaakt. Heerlijk om mee te knuffelen. Maar Happy Horse heeft ook een linnen konijn, met lange oren en benen waar kindjes de knuffel makkelijk aan vast kunnen houden. Geregeld komen er nieuwe Happy Horse vriendjes bij dus blijf onze shop in de gaten houden.

Knuffel konijn Richie geborduurd met naam

Happy Horse Konijn Richie knuffel is er in veel verschillende kleuren en helemaal van deze tijd, passend op iedere kinderkamer. Konijn Richie heeft al ontelbaar veel kinderharten veroverd! De knuffels en tutteldoekjes kunnen gepersonaliseerd worden met de naam van jouw kindje of kleinkind. De naam wordt op de knuffel geborduurd, bij de knuffels in het oor en bij de tutteldoekjes op het buikje. De knuffels zijn er in verschillende maten. De knuffel is een ideaal cadeau om te geven, zeker een gepersonaliseerde knuffel met naam van het kindje. De Happy Horse knuffel kun je overal mee naartoe nemen en is super zacht! Tip! Bestel er eentje extra om traantjes te voorkomen.

Producteigenschappen

  • Hoogte 38 cm of 58 cm
  • Eén regel tekst/naam per oor
  • Het borduren gaat door het oor (achterkant stiksel zichtbaar)
  • Personalisatie is geborduurd dus kindveilig!