Wonen - Woontextiel

Woontextiel met naam en print

  • Persoonlijk bedrukte producten voor in huis
  • Alle producten zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren
  • Kies je eigen afbeeldingen en naam/tekst
  • Altijd een origineel item!

Iedereen vindt het belangrijk om zich thuis te voelen in eigen huis. Woontextiel met eigen opdruk kan daar natuurlijk aan bijdragen.

Ontwerp een kussensloop met lieve tekst en/of afbeelding voor je partner. Ook leuk om cadeau te doen met een verjaardag, Valentijn, Moederdag of natuurlijk Vaderdag! De kussensloop is van 100% katoen en verkrijgbaar in de kleuren aqua, roze, navy, rood en wit.

Naast een kussenhoes en dekbedovertrek bedrukken wij ook handdoeken, badlakens en strandlakens. De handdoeken zijn beschikbaar in negen kleuren en zijn van 100% katoen. Ze hebben een afmeting van 50 x 100 cm, dus zijn handig te gebruiken voor bijvoorbeeld na het douchen.

De badlakens zijn ook beschikbaar in negen kleuren van 100% katoen en hebben een afmeting van 70 x 140 cm . Het zelfde geld voor de strandlakens, deze zijn alleen nog een maat groter, namelijk 100 x 150 cm. Een heerlijke grote handdoek om mee te nemen naar het strand. Super leuk bij de handdoek, badlakens en strandlakens,is dat je naast je naam ook een leuke afbeelding kunt laten bedrukken. bijvoorbeeld een schattige dolfijn, stoere voetbal, leuke ster of een lief hartje.

De handdoeken, badhanddoeken en strandhanddoeken zijn handig om mee te nemen op vakantie, maar ook te gebruiken voor naar de sportclub of gewoon voor thuis!

Tip: Wanneer je een handdoek, badlaken of strandlaken laat bedrukken, zul je altijd weten welke handdoek, badlaken of strandlaken van wie is. Super handig dus!